Connect with us

4ος Όμιλος

Ξεμούδιασε με επτάρα η Επισκοπή

Published

on

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Επισκοπή με τον Ποσειδώνα Γερανίου (ομάδα Α’ τοπικού πρωταθλήματος) στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» επικράτησε άνετα με το άνετο 7-0.

Στην ουσία, ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Κωτσοβός είχε την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση επέστρεψαν οι παίκτες από την άδεια των Χριστουγέννων αλλά και για να δει κάποιους άλλους που βρίσκονται υπό δοκιμήν (οι τερματοφύλακες Σαμπαλίδης, Καντιμοίρης).
Το πρώτο γκολ σημειώθηκε με αυτογκολ ενώ το δεύτερο, πέτυχε ο Χαλκιαδάκης. Ακολούθως, ο Μανωλακάκης πέτυχε το 3-0 και το  4-0 έκανε ο Ζότο.  Το 5-0 που ήταν και σκορ ημίχρονο σημείωσε ο Φοβάκης.

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε με ανάλογο ρυθμό αλλά με διαφορετικό σύστημα και πέτυχε άλλα τρία τέρματα με τους Τοπάλι, Φοβάκη και  Βελονάκη.
Αύριο φιλικό με Άρη
Και το αυριανό πρόγραμμα όπως το σημερινό περιέχει δύο στην προπονήσεις. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί στις 09.30 θα έχει πρωινή στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και το απόγευμα στις 18.00, θα πραγματοποιηθεί νέος φιλικός αγώνας απέναντι στον Άρη (ομάδα Α΄τοπικού Ρεθύμνου)