Connect with us

4ος Όμιλος

Φιλική νικη για Επισκοπή

Published

on

Καλή παρουσία είχε η Επισκοπή στο φιλικό με τον Άρη Ρεθύμνου όπου και επικράτησε με σκορ 2-0.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και ο προπονητής, Νίκος Κωτσοβός είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την ομάδα του, εκ νέου μετά το χθεσινό φιλικό με τον Ποσειδώνα (7-0).
Στο α’ ημίχρονο οι Ρεθυμνιώτες ήταν αρκετά κινητικοί και ευτύχησαν να σκοράρουν χάρη στα δύο εντυπωσιακά τέρματα που σημείωσε ο νεοαποκτηθείς, Γιάννης Ντινιωτάκης.
Αρχικά στο 20’ διέσχισε όλο τον άξονα λίγο πριν το κέντρο ως την αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε έξοχα τον Βογιατζιδάκη ανοίγοντας το σκορ.
Στο 28’ ήρθε και το 2-0 από τον ίδιο με πολύ όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή.
Ο Άρης απείλησε δύο φορές στη συνέχεια όπου σε μία εξ αυτών, ο Καψαλάκης ανάγκασε τον Γεωργίου σε έξοχη επέμβαση παραχωρώντας κόρνερ με τη βοήθεια του δοκαριού.
Στο 47’ ο θανάσης Γεωργίου πραγματοποίησε νέα μεγάλη απόκρουση αυτή τη φορά από τα 9μ. στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Καψαλάκης!

Στην επανάληψη, βγήκε μια σχετική κούραση από τις διπλές προπονήσεις μα και από το ματς της προηγούμενης ημέρας
Πάντως, στο 54′, καλό σουτ είχε ο Χαλκιαδάκης όπου απέκρουσε ο Βογιατζιδάκης σε κόρνερ.
Στο 69’ το απευθείας φάουλ του Τοπάλι, με τη βοήθεια του δοκαριού, απέκρουσε ο Πολιουδάκης σε κόρνερ.

Την αναμέτρηση “σφύριξε” ο κ. Καλυβιανάκης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κωτσοβός): Γεωργίου (Σαμπανίδης), Μαραθιανός, Νίκου,  Πάτας, Φοβάκης (Τοπάλι), Ζότο, Λαδιανός (Νικηφόρος), Χαλκιαδάκης, Μπάτση, Βελονάκης (Μανωλακάκης), Ντινιωτάκης,
ΑΡΗΣ (Δεληγιαννάκης): Βογιατζιδάκης (Πολιουδάκης), Πύρια, Μπερνιδάκης, Κοζανίδης (Σαριδάκης), Μιχελιδάκης, Δασκαλάκης, Καψαλάκης, Θεοδωρομανωλάκης, Τσαχάκης (Χατζηδάκης), Μαργκίνι, Παπάζογλου.