Connect with us

4ος Όμιλος

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Μπελεβίνης

Published

on

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Φίλιππο Μπελεβίνη. Ο Μπελεβίνης έχει γεννηθεί το 1972 και έχει εντρυφήσει στη δουλειά που γίνεται στους γκολκίπερς έχοντας παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια (στην Ιταλία, την Σλοβακία αλλά και σε διεθνή σεμινάρια τα οποία διεξήχθησαν στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα, το Βόλο και την Κόρινθο).

Η επαγγελματική του δραστηριότητα είναι βασισμένη και στη δική του δουλειά καθώς έχει εργαστεί σε αρκετές και αξιόλογες ομάδες όπως, η Λάρισα (2014-15),ο Πανιώνιος (2014), ο Ολυμπιακός Βόλου (2013-14), ο Λεβαδειακός (2012-13), ο ΠΑΣ Γιάννινα (2011), ο Ολυμπιακός Βόλου (2010-11, σε 4 ματς για το Europa League και φυσικά κέρδος ήταν πρωτίστως η έξοδος στην Ευρώπη μέσω των πλέι οφ καθώς και οι ημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδας). Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με ομάδες όπως, η Κόρινθος (Γ’ Εθνική), το Κορωπί (Γ’ Εθνική), ο Παναθηναϊκός (υπεύθυνος προπονητής τερματοφυλάκων όλων των ομάδων των ακαδημιών της Παιανίας) και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου.

Σαν ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί για 12 χρόνια στον ΠΑΟ Λουτρακίου. Από το 2005 υπήρξε μαθητής-συνεργάτης του γνωστού προπονητή τερματοφυλάκων, Βασίλη Αλεξούδη».