Connect with us

4ος Όμιλος

Λύτρωση με Καρακώστα για Κηφισιά

Published

on

Δύσκολη νίκη πανηγύρισε η Κηφισιά απέναντι στην Γλυφάδα με 1-0 φτάνοντας τους 26 βαθμούς μετά από 14 ματς. Οι κυανόλευκοι, χάρις σε κεφαλιά του Καρακώστα στο 90+2 που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο αφού προηγουμένως η μπάλα είχε καταλήξει στο δοκάρι μετά το σουτ του Μιχαλόπουλου, πήραν ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Από εκεί και πέρα, με την εμφάνιση τους οι κόκκινοι απέδειξαν ότι αδικούνται από τη θέση που κατέχουν στην κατάταξη. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή, όμως οι κόκκινοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδειξαν οτι με ανάλογες εμφανίσεις έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την παραμονή.

Διαιτητές: Πόγκας, Περιβολάρης-Σπανός (Εύβοιας)

 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας (84′ Παληαρούτας), Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος, Καραδέμητρος, Γεωργιάδης (55′ Ντούλιας), Γκέζος (75′ Παναγιωτόπουλος), Χαϊκάλης

 

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θανάσης Μπέλλος): Θωμάς, Κατσίβελας, Σινάνι, Παϊκόπουλος, Μουσάι, Μπούμπας, Γκούμας (79′ Ντούνης), Παναγόπουλος, Παναγιωτόπουλος (79′ Κόντι), Καλογιάννης, Κόκκαλης (88′ Φερεντίνος).