Connect with us

4ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Ζαφειρίδη η Κηφισιά

Published

on

Στην απόκτηση του Ανέστη Ζαφειρίδη προχώρησε η ομάδα της Κηφισιάς. Ο έμπειρος μέσος που έλαμψε με την παρουσία του στον Ιωνικό και τα δυο χρόνια παραμονής του στον Γιούχτα ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο των βορείων προαστίων. Πρόκειται για αμυντικό μέσο που διακρίνεται για τα τρεξίματα του και την ηρεμία που έχει στο παιχνίδι του. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η ΑΕ Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Ζαφειρίδη. Ο 26χρόνος μέσος (24/7/1989) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Ιωνικού.

Ο δυναμικός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Ατρόμητο Γεροσκήπου, ενώ από το 2013 μέχρι και το 2015 πρόσφερε τις υπηρεσίες του με μεγάλη επιτυχία στο Γιούχτα. Το καλοκαίρι μετακόμισε για πρώτη φορά στην Αθήνα για λογαριασμό του Ιωνικού, αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις ως βασικό στέλεχος των Νικαιωτών.

Ο Ανέστης στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, τόνισε:
<< Ο στόχος μου είναι να δώσω το καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει. Από εκεί και πέρα η απόφαση μου να έρθω στην ομάδα ήταν εύκολη και γρήγορη! Είναι μια ομάδα καλά οργανωμένη με καλό προπονητή και καλούς παίχτες. Ελπίζω στο τέλος οι ομάδα να καταφέρει τον στόχο που έχει θέσει, πιστεύω ότι είναι εφικτό… Από την πλευρά μου θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα και τον εαυτό μου!>>

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.