Connect with us

slideshow

Ιωνικός: Εκτέλεσε την αποστολή του με επιτυχία ο Ρατσιάτος

Βολές κατά του διαιτητή και ευχαριστίες για τον κόσμο του Ιωνικού απο τη διοίκηση

Published

on

Η Διοικητική Επιτροπή του Ιωνικού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ιωνικού για την μαζική του παρουσία στο γήπεδο των Σπάτων και την ένθερμη συμπαράστασή του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Κάθε Κυριακή ο κόσμος του Ιωνικού παραδίδει μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και στήριξης. Οι εκατοντάδες φίλαθλοι που ακολούθησαν την ομάδα στα Σπάτα, αλλά και η αντίδρασή τους μετά τη λήξη του αγώνα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ομάδες.

Προβληματισμό και αναπάντητα – προς το παρόν – ερωτηματικά γέννησε η στάση του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Αήττητο Σπάτων. Ο κ. Ρατσιάτος δεν είχε απλώς μια πολύ κακή διαιτησία, η οποία θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι, αλλά ελέγχεται για το σύνολο των ενεργειών του. Πριν την έναρξη του αγώνα, αξίωνε την παραμονή στα αποδυτήρια του… ταξιτζή (!!!) που μετέφερε τους διαιτητές στο γήπεδο, με το αιτιολογικό ότι τον βοηθά στην καταγραφή των καρτών! Μετά το σφύριγμα της λήξης, συμπλήρωσε στο φύλλο αγώνα το όνομα του τέως προέδρου της ΠΑΕ Ιωνικός Κώστα Χαραλαμπίδη, στη λίστα των ατόμων που δεν επιτρέπεται να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, επιχειρώντας να συνδέσει τον Ιωνικό με τέως παράγοντες της αμαρτωλής ΠΑΕ.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης είναι αδύνατο να βρεθεί έστω και στις εξέδρες οποιουδήποτε γηπέδου αγωνίζεται ο Ιωνικός με κόσμο. Εχει εκδιωχθεί από τους φίλαθλους του Ιωνικού, πολύ πριν την τιμωρία του από την ΕΠΟ.

Η σύνδεση των ενεργειών του διαιτητή, οδηγεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Ο κ. Ρατσιάτος εκτέλεσε την αποστολή του με επιτυχία. Προειδοποιούμε κάθε επίδοξο μιμητή του, ότι ο Ιωνικός έχει τη δύναμη και θα τη χρησιμοποιήσει για να προστατεύσει την ομάδα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply