Connect with us

4ος Όμιλος

Επένδυση με Τουγλή!

Published

on

Mια ακόμη μεταγραφική προσθήκη με προοπτική για το μέλλον για τον ΟΦΗ. Απέκτησε τον 20χρονο αριστερό μπακ (4-2-1996) Γιώργο Τουγλή, ο οποίος είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πλατανιά, έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και αγωνιζόταν στην Κ20 της ομάδας των Χανίων.
Ο Γιώργος Τουγλής ξεκίνησε απο τις ακαδημίες του ΠΟΑ και του Εργοτέλη, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Κ20 του ΟΦΗ. Μάλιστα στο παρελθόν πέρασε και απο τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφερόμενος στην επιστροφή του στον ΟΦΗ τόνισε πως «ήρθα για να βοηθήσω και να βοηθηθώ απο την ομάδα. Πιστεύω ότι για τα νέα παιδιά όπως εγώ είναι μεγάλο κίνητρο η παρουσία του Νίκου Νιόπλια στην θέση του προπονητή. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μόνο δουλειά».
Ο Γιώργος Τουγλής εδώ και μερικές μέρες έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ.

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ

Φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚρουσώνα θα δώσει την Κυριακή στις 11 το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ο ΟΦΗ, με αφορμή την αναβολή της αγωνιστικής στην Γ Εθνική, μετά απο απόφαση της ΕΠΟ, λόγω της απεργίας στα πλοία. Στο φιλικό αυτό παιχνίδι ο Νίκος Νιόπλιας, θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply