Connect with us

4ος Όμιλος

Φιλική νίκη για ΟΦΗ

Published

on

Το εξαιρετικό γκολ του Ερικ Γουόρντεν στο πρώτο του παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και η καλή εικόνα της κρητικής ομάδας, στο πρώτο ημίχρονο, ξεχώρισαν στο φιλικό προπονητικό δίτερμα με τον ΠΑΟΚρουσώνα (2-1), που έγινε την Κυριακή (31/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο Γκανέζος επιθετικός του ΟΦΗ με ένα εξαιρετικό γκολ με το καλό του αριστερό πόδι, έδειξε ότι θα βοηθήσει σημαντικά τον ΟΦΗ στην γραμμή κρούσης, πετυχαίνοντας και το πρώτο του γκολ με την φανέλα της κρητικής ομάδας.
Ο Νίκος Νιόπλιας στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΟΦΗ, εισέπραξε θετικά στοιχεία με την είσοδο των Γουόρντεν, Καλέ, Χαντί στο βασικό σχήμα, στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο ΟΦΗ είχε τον πλήρη έλεγχο, καλή κυκλοφορία και γενικότερα λειτουργία σαν ομάδα.
Στην επανάλληψη η εικόνα της ομάδας και η ενδεκάδα που χρησιμοποιήθηκε, προβλημάτισε τον τεχνικό του ΟΦΗ.
Το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ, το πέτυχε ο Κοιλιάρας, αλλα ουσιαστικά ανήκει στον Σαχινίδη που κρέμασε τον γκολκήπερ του ΠΑΟΚ, για να σπρώξει ο Κοιλιάρας με κεφαλιά πάνω απο την γραμμή τη μπάλα, στα δίχτυα.
Ο μαχητικός ΠΑΟΚρουσώνα,με τον Μηνά Πίτσο στον πάγκο, έπαιξε κλειστά και είχε καλή συνοχή σαν ομάδα, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα είχε ισοφαρίσει στο 77′ με τον Παπουτσιδάκη.
Διαιτητές: Zαχαριουδάκης, Μαυραντωνάκης, Κασαπάκης.
ΟΦΗ: Κασμερίδης (27′ Δασκαλάκης), Μπολάκης, Πατινιώτης, Κώτσιος, Φαζός, Κιάσσος, Φραγκουλάκης, Καλέ, Πόποβιτς, Χαντί, Γουόρντεν.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Δασκαλάκης (60′ Βλάχος, 78′ Γιαννόπουλος), Τουγλής, Πίτσος, Ραπτάκης, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μαρτσάκης, Σαχινίδης, Σακλαμάκης, Κουσίδης.
ΠΑΟΚρουσώνα: Kουρουπάκης, Κανδυλάκης, Χελά, Γιαννακάκης, Μποχώνης, Κέβιν, Μπάμπης, Ανωγειανάκης, Σκούφος, Πήλιος, Ζανελαρης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Xρήστου, Χελά (65′ Κοκολογιάννης), Κανδυλάκης, Λογοθέτης, Παπουτσιδάκης, Σκούφος (67′ Μάστρορας), Κέβιν (81′ Κουράκης), Μπάμπης (61′ Νηστικάκης), Πήλιος (78′ Κρίσπο), Μανουσάκης, Ζανελάρης (81′ Ρομπάκης).
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
5′ Το 1-0 για τον ΟΦΗ. Εξαιρετικό τελείωμα μέσα απο την περιοχή με το αριστερό πόδι απο τον Γουόρντεν και η μπάλα στα δίχτυα (1-0).
29′ Καλή ευκαιρία γα τον ΟΦΗ με τον Καλέ να βγάζει στον Γουόρντεν, ο οποίος πλάσαρε άουτ απο το σημείο του πέναλτι.
32′ Ωραία ατομική προσπάθεια και σούτ του Καλέ, έδιωξε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚρουσώνα.
37′ Απευθείας χτύπημα φάουλ του Κιάσσου, η μπάλα άουτ.
38′ Η πρώτη φάση για τον ΠΑΟΚρουσώνα. Σέντρα του Σκούφου για τον Ζανελάρη, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα άουτ.
43′ Ωραίος συνδιασμός Καλέ-Κιάσσου, ο τελευταίος πλάσαρε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚρουσώνα έδιωξε και πάλι.
67′ Σούτ του Κοιλιάρα απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.
70′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚρουσώνα. Ο Ζανελάρης πλάσαρε, ο τερματοφύλακας Βλάχος του ΟΦΗ, έδιωξε με τα πόδια.
77′ Ο ΠΑΟΚρουσώνα ισοφαρίζει. Σέντρα του Ζανελάρη, κεφαλιά του Παπουτσιδάκη, η μπάλα στα δίχτυα (1-1).
82′ Ωραία ατομική προσπάθεια του Μπουρσέλη, οι Σαχινίδης και Σακλαμάκης καθυστερούν και η ευκαιρία χάνεται.
84′ Το 2-1 για τον ΟΦΗ. Ωραία ενέργεια του Σαχινίδη, ο οποίος κρεμάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πάνω απο τη γραμμή ο Κοιλιάρας με κεφαλιά σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα (2-1).
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply