Connect with us

4ος Όμιλος

Σε λειτουργία το Επίσημο site των ακαδημιών!

Published

on

Η σπουδαία δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ιωνικού, αποδεικνύεται κάθε μέρα, μέσα από τις προπονήσεις των νεαρών μας αθλητών. Όμως και σε οργανωτικό επίπεδο, άπαντες εργάζονται σκληρά για να παρουσιάζουν την καλύτερη δυνατή εικόνα που αρμόζει στον Ιωνικό.

Με αφορμή την παρουσίαση της επίσημης ιστοσελίδας των ακαδημιών www.ionikosacademy.gr ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του συλλόγου, Στέλιος Παλαιοχωρίτης, κλήθηκε να εκφράσει δυο λόγια για την προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα υποδομών του Ιωνικού.

” Όταν θέλουμε να μιλάμε για ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ιωνικός, τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν σε επαγγελματικά πλαίσια ανεξαρτήτως της κατηγορίας που αγωνίζεται η ομάδα. Ακριβώς αυτό συμβαίνει και με τις Ακαδημίες του Ιωνικού, όπου έχουν στελεχωθεί με αξιόλογους ανθρώπους (προπονητές, έφορους, υπεύθυνους οργάνωσης) μα πάνω απ’ όλα παιδαγωγούς.

Οι Rangers, από την πρώτη διοικητική τους θητεία, είχαν αποδείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως ποντάρουν στις ακαδημίες. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως εκείνη την περίοδο είχαν προωθηθεί 8 παίκτες που αγωνίστηκαν στην αντρική ομάδα.

Ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο ήταν οι μεθοδευμένες κινήσεις το 2013 όπου σε συνεργασία με τον τότε αντιπεριφεριάρχη κ. Αθανασιάδη, έφεραν ένα ολοκαίνουριο γήπεδο 5×5 σε βοηθητικό χώρο στο γήπεδο της Νεάπολης. Ένα έργο που η υλοποίησή του ανήκε αποκλειστικά στην τότε Διοίκηση των Rangers και που αποτελεί σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο για τον Ιωνικό και φυσικά για την πόλη μας, την Νίκαια.

Στόχος όλων μας, είναι η ακαδημίες να δουλεύουν καθημερινά -όπως συμβαίνει μήνες τώρα- αθόρυβα και σταθερά προς το καλύτερο.
Δίχως τυμπανοκρουσίες τα τμήματα υποδομής αριθμούν 220 παιδιά με τον αριθμό να έχει ραγδαία αυξητική τάση.

Είμαστε υπερήφανοι καθώς αυτό είναι το μέλλον του Ιωνικού μας, το μέλλον της πόλης μας!”