Connect with us

4ος Όμιλος

Φωστήρας-Ατρόμητος Πειραιά 4-1

Published

on

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και δείχνοντας να μην έχει μείνει επηρεασμένος από την διακοπή, ο Φωστήρας επικράτησε με 4-1 του Ατρόμητου Πειραιά και διατήρησε τη διαφορά του από την Τρίγλια Ραφήνας στους τρεις βαθμούς. Ο ‘Φονέας’ που θα παραταχθεί στο ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα με καλή ψυχολογία είχε την κατοχή στο μεγαλυτερο μέρος του αγώνα με το μέρος του,φτάνοντας σε μια άνετη νίκη. Από την άλλη, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να μπει στο ματς αφού αναλώθηκε σε αμυντικό παιχνίδι μένοντας 11η θέση και τους 16 βαθμούς.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 28′ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ζαγοριανού. Το τέρμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους ‘κιτρινόμαυρους’ να παίξουν πιο ελεύθερα χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν. Στο 63′ ο Φωστήρας ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στα Χαλκιά, με τον Ζαγοριανό στο 67′ να έχει δοκάρι μετά από ωραίο σουτ. Στο 74′ ο Χριστόπουλος ανέτρεψε τον Όγκμποε με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι, και τους φιλοξενούμενους να ορίονται θεωρώντας ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Δωροβίνης κάνοντας το 2-0. Στο 79′, ο Ταχματζίδης βρήκε τον Μάναλη ο τελευταίος σέντραρε και ο Δωροβίνης με προβολή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0. Στο 83′ ο Παναγιωτόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Παραρά έκανε το 3-1, με τον Στάμο στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Χαλκιάς, Μάναλης, Ντάλλας, Παραράς, Βελέτης (81′ Σκάρος), Λάσκαρης, Δωροβίνης, Ογκμποε (81′ Στάμος), Ταχματζίδης, Ζαγοριανός (71′ Καιμακαμούδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δημήτρης Καλιακούδης): Αθανασοπουλος, Κολιός, Χριστόπουλος, Σιγάλας, Φυσσαράκης, Σαμιώτης, Γεωργίου (58′ Μητροπουλος), Αριανούτσος, Ράπτης (65′ Μαρινάκης), Παναγιωτόπουλος, Δανασης.