Connect with us

4ος Όμιλος

ΑΟΤ Αλίμου-Τρίγλια Ραφήνας 0-3

Published

on

Άνετο ήταν το πέρασμα της Τρίγλιας Ραφήνας από τον Άλιμο αφού επικράτησε με 3-0 του τοπικού ΑΟΤ, παραμένοντας στην 2η θέση πίσω από τον πρωτοπόρο Φωστήρα. Αυτό σημαίνει ότι το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με το ‘Φονέα’ την επόμενη εβδομάδα, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την κατάληψη της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρήκαν απέναντι τους ένα καλοδουλεμένο σύνολο με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να ανταποκριθούν.

Μόλις στο 10′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γούλα εντός περιοχής. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Παπαδόπουλος με τον Μακρίδη να λέει ‘όχι’, όμως ο Σκαφίδας στην επαναφορά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Το τέρμα αυτό απέβαλε το άγχος από τις προσπάθειες των παικτών του Ηλία Καλοπήτα με τον Κόντη στο 30′ να γράφει το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 70′ ο Σαγανάς με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Στο 60′ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 3-1, όμως ο Κατσαδούρος είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι και το 0-3 να μένει μέχρι τέλους.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ζήσης Ζήκος) Μακρίδης, Τσαλάκου, Προμπονάς (46′ λ.τρ. Κακούτης), Αφράτης, Πέττας, Κατσαδούρος (60′ Ζάχι), Νούλας, Χρήστου, Πετούσης, Μέξης (60′ Μανωλιάς), Χακράμα.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Λαζούρας, Μειμάρογλου, Δάρρας, Μανδύλης, Τσέπας (76′ Μάργαρης), Γούλας (46′ Σιάννης) Σκαφίδας, Κόντι, Βασιλείου, Παπαδόπουλος (46′ Σαγανάς).