Connect with us

4ος Όμιλος

Ερμής Ζωνιανών-Ηράκλειο 2-1

Published

on

Στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε ο Ερμής Ζωνιανών που επικράτησε με 2-1 της Α.Ε. Ηρακλείου φτάνοντας τους 28 βαθμούς έχοντας παράλληλα διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη τρεις πόντους. Από την άλλη, το Ηράκλειο που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην επανάληψη δεν τα κατάφερε μένοντας στους 13 βαθμούς και στην 14η θέση. Μόλις στο 3′ ο Στρατήγης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ταβλαδωράκη γράφοντας το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ταβλαδωράκης έγινε εκτελεστής γραφοντας το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν στο ματς στο 51′ μειώνοντας σε 2-1 με κοντινό σουτ του Μάμαλου. Στα τελευταία λεπτά, οι νερατζούρι πίεσαν όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Ερμής Ζωνιανών: Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Τζανής, Κασαπάκης (55′ Βογιατζής), Σταθόγλου (75′ Πλουσής Δ.), Στρατήγης (62′ Μπεκατώρος), Ταβλαδωράκης, Πασιαλής, Κατσικοκέρης

Ηράκλειο: Μακρυωνίτης, Μέρτκολα, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Μεταλλινός, Νάκου (60′ Καφετζής), Νταβαρίνος, Καλιαμπάκας, Μάμαλος, Κατσούλης (87′ Μπράχο)