Connect with us

4ος Όμιλος

Σε ρυθμούς τελικού κινούνται στην Τριγλια Ραφήνας

Published

on

Η πίκρα για την πρώτη ήττα της φετινής σεζόν είναι μεγάλη, όμως, στο ποδόσφαιρο το παρελθόν θα πρέπει να το αφήνεις γρήγορα πίσω και με αυτό το σκεπτικό βλέπουν την επόμενη ημέρα στην Τρίγλια Ραφήνας. Άλλωστε, ακολουθεί ο αυριανός τελικός για το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ στις 15.30 με αντίπαλο τον ΠΑΟ Νικολακάκη στην Βάρη, και οι ‘κιτρινόμαυροι’ αν μη τι άλλο θα πρέπει να υπερασπιστούν επάξια τον τίτλο του φαβορί. Άλλωστε, το γεγονός ότι η ομάδα της Ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζει ένα σύνολο υποδεέστερης κατηγορίας, την χρίζει φαβορί κάτι φυσικά που πρέπει να επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο.

Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας Καλοπήτας μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθούν να ανυψώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών του προκειμένου να εμφανιστούν όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Βάρης. Άλλωστε το διακύβευμα της κατάκτησης του πρώτου Κυπέλλου είναι υψηλό και άπαντες στις τάξεις της ομάδας αισιοδοξούν ότι αυτή τη φορά, η Τριγλία θα μπορέσει να φέρει το τρόπαιο στην Ραφήνα. Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες φορές (τέσσερις στον αριθμό) που η ομάδα έπαιξε τελικό, δεν κέρδισε κανέναν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το τεχνικό επιτελείο θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές αφού δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών ενώ η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν τη σέντρα του τελικού