Connect with us

4ος Όμιλος

Αστέρας Βάρης-Ιάλυσος 0-0

Published

on

Παρότι ο Αστέρας Βάρης ήθελε τη νίκη στον αγώνα με τον Ιάλυσο προκειμένου να παρέμενε ζωντανός στην μάχη της παραμονής, οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν αφού έμειναν στο… καταστροφικό 0-0, με αποτέλεσμα η αποστολή του όσον αφορά τη σωτηρία να δυσκολεύει αρκετά. Συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί την ομάδα της Ανατολικής Αττικής στην 10η θέση (26 βαθμοί), που οδηγεί στον υποβιβασμό, με την διαφορά από την 9η θέση να βρίσκεται στους 4 βαθμούς. Από την άλλη, ο Ιάλυσος στάθηκε αρκετά καλά αφού εάν εξαιρεθεί το τετ α τετ του Πασαλίδη στο 32′ που έδιωξε ο Λουτριώτης, η νησιώτικη ομάδα δεν απειλήθηκε. Από την άλλη, οι τοξοβόλοι είχαν μια καλή φάση με τον Παφιάκη όμως ο Μαρινάκης αντέδρασε σωστά. Η ομάδα από τα Δωδεκάνησα με το αποτέλεσμα αυτό έμεινε στην 3η θέση μαζί με τον Εθνικό έχοντας από κοινού 35 βαθμούς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας): Μαρινάκης, Καναβέτας (78′ Κουιρουκίδης), Καραμπάς, Χόρτσας, Βασιλείου, Νικολακόπουλος (61′ Ντάγκρας), Γεωργιάδης, Αγκόλι, Χατζησάββας, Πασαλίδης, Μανιδάκης (61′ Τσαφταρίδης)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σάββενας): Λουτριώτης, Φυλακούρης, Π. Αθανασίου, Σταυλάς, Παφιάκης, Ρεκλείτης, Κορνελάτος, Α. Αθανασίου, Μαρίνου (90′ Βολονάκης), Φονσέκα, Σπάρταλης (87′ Λύρας).