Connect with us

4ος Όμιλος

Επισκοπή-ΠΑΟ Κρουσώνα 0-0

Published

on

Η… μάχη της Κρήτης ανάμεσα σε ΠΑΟ Κρουσώνα και Επισκοπή δεν ανέδειξε νικητή αμφότεροι έμειναν στο 0-0 με αποτέλεσμα οι ελπίδες τους για τη σωτηρία να ψαλιδίζονται σε μεγάλο βαθμό. Άλλωστε το γεγονός ότι οι ασπρόμαυροι παρέμειναν στην 11η θέση με 18 βαθμούς και οι Ρεθυμνιώτες στην 12η μαζί με Ατρόμητο Πειραιά και Ηράκλειο, δεν επιτρέπει στους Κρητικούς να ελπίζουν σε πολλά πράμγματα. Το ματς ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτερα στο α’ μέρος και να δημιουργούν ευκαιρίες με τους Σκούφο, Ανωγειανάκη και Γιαννακάκη οι οποίες δεν βρήκαν στόχο. Στην επανάληψη, η Επισκοπή βελτιώθηκε όμως δεν αξιοποίησε τις φάσεις που δημιούργησε με κύριους εκφραστές τους Γούλα, Μπάτσεφ και Παπαδήμα με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Επισκοπή: Γεωργίου, Τάπας, Καψιώτης, Παπαδήμας, Λένγκα, Μπάτσεφ, Γούλας, Ιβάνος, Σύσκος (65΄Ντινιωτάκης), Κοτάτης (65′ Μηνάς), Χαλκιαδάκης (83′ Μπάτσι)

ΠΑΟΚρουσώνα: Καλογεράκης, Γιανακάκης, Μποχώνης, Χελά, Κανδυλάκης, Ξύδι, Μανουσάκης (75′ Τσακάνης), Σκούφος (85΄Μπάμπης), Πήλιος, Ανωγειανάκης, Ζανελάρης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply