Connect with us

4ος Όμιλος

Ερμής Ζωνιανών-Κηφισιά 3-0

Published

on

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Ερμής Ζωνιανών στην αναμέτρηση με την Κηφισιά αφού επιβλήθηκε με 3-0 και έφτασε την 7η θέση με 31 βαθμούς. Αντίθετα, οι κυανόλευκοι φαίνεται ότι… μπλέκουν σε περιπέτειες αφού βρίσκονται στην 6η θέση μαζί με τον Ηλυσιακό ωστόσο απέχουν τέσσερις βαθμούς πλέον από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι πράσινοι μετέτρεψαν στον αγώνα σε παράσταση για έναν ρόλο αφού εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο αντίπαλος είχε αρκετές απουσίες παίρνοντας μια σπουδαία νίκη. Στο 1′ ο Πασιαλής με σουτ, στο 30′ ο Κατσικοκέρης και στο 75′ ο Σούκιας πέτυχαν τα τέρματα που έκριναν τον αγώνα χαρίζοντας μεγάλη νίκη στους νεοφώτιστους.

Να σημειωθεί ότι  ο άνθρωποι της Κηφισιάς διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι. Συγκεκριμένα το 44′ ο Καλογερής τσιμπάει την μπάλα με το κεφάλια και ανατρέπεται, ενώ στο 67′ δύο παίκτες του Ερμή έκαναν χέρι στην ίδια φάση σύμφωνα με τα λεγόμενα των φιλοξενούμενων.

ΕΡΜΗΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Ανδρεαδάκης, Ταβλαδωράκης, Ρουμπάκης, Κορτσινίδης, Βογιατζής, Τζανής, Σταθόγλου, Πασιαλής (72′ Σκουτέλης), Μπεκατώρος (80 Γεμιστός), Στρατήγης (65′ Σούκιας), Κατσικοκέρης.

Κηφισιά: Γουμάγιας, Παπάζογλου, Καλαϊτζίδης, Εσλερ, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Παναγιωτόπουλος (89′ Κατσέρης), Ζαφειρίδης, Καλογέρης (89′ Ζαρίφης), Παληαρούτας (84′ Χίος), Χαϊκάλης