Connect with us

4ος Όμιλος

Δηλώσεις Μπουρσέλη-Νάστου

Published

on

«Να συνεχίσει ο ΟΦΗ με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία» ανέφερε ο Ανέστης Νάστος, μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Γλυφάδας με 3-1 στο Γεντί Κουλέ. Οπως τόνισε ο μέσος του ΟΦΗ μετά τη λήξη της αναμέτρησης «εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας. Είναι οι σημαντκοί οι τρείς βαθμοί και με καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστιέται και ο κόσμος. Ημασταν κυρίαρχοι και στα 90 λεπτά του αγώνα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία. Η ομάδα μας να παίρνει την ουσία και να έχει και καλή παρουσία στο γήπεδο. Εμείς πάμε για το απόλυτο μέχρι το τέλος και τότε θα κάνουμε ταμείο».

Για το πως αντέδρασε ο ΟΦΗ μετά την ισοφάριση απο τη Γλυφάδα, ο Νάστος τόνισε πως «δεν είχαμε νευρικότητα. Ενα άγχος μας κυρίευσε. Αλλά είμαστε καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και βρήκαμε τις λύσεις. Ηταν το πρώτο μου παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο για τη βοήθεια».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΡΣΕΛΗΣ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ»

Την πρώτη του εμφάνιση στο Γεντί Κουλέ έκανε ο Αντώνης Μπουρσέλης στη νίκη του ΟΦΗ επί της Γλυφάδας με 3-1. Ο ταλαντούχΟς μέσος ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα, για τη νίκη του ΟΦΗ, ότι «τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής μας ευνόησαν. Καναμε και εμείς όμως καλή εμφάνιση και κερδίσαμε δίκαια. Τώρα βλέπουμε με πιο αισιόδοξο μάτι τη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τη Γλυφάδα, ο Αντώνης Μπουρσέλης, ανέφερε πως «στο πρώτο ημίχρονο δοκιμάσαμε ένα σχηματισμό που δεν μας βγήκε όσο περιμέναμε. Παρ’ όλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και πετύχαμε το στόχο μας».

Για τη συνέχεια υπογράμμισε ότι «εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και τη δουλειά μας. Εχουμε ακόμη μπροστά μας 11 αγωνιστικές. Εμείς συνεχίζουμε με στόχο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, για να πετύχουμε το στόχο μας».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply