Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργούλης: “Αφιερωμένη η νίκη σε Μάναλη και Κατσούλη”

Published

on

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την νίκη του Εθνικού σε βάρος της Ραφήνας Τριγλίας, είχε ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Θύμιος Γεωργούλης. Ο έμπειρος προπονητής, που οδήγησε τους Πειραιώτες στην τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εν γένει παρουσία των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να τη αφιερώσει στον Γιώργο Μάναλη, που αποχώρησε τραυματίας στη μύτη και τον εκλιπόντα οπαδό της ομάδας Κώστα Κατσούλη.

« Κατα πρώτο λόγο θέλω να  πω ένα μεγάλο συγχαρητήρια στα παιδιά..Το παιχνίδι με την Τριγλία ξεκίνησε άσχημα για εμάς και αναφέρομαι κυρίως στον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Μάναλη, ο οποίος μας σόκαρε όλους. Στο πρώτο ημίχρονο εάν και δεν είχαμε τον απαιτούμενο ρυθμό, δεν κινδυνεύσαμε. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαμε πολύ δυνατά και πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ, τα οποία μας έδωσαν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Μετά όμως, χαλαρώσαμε, με άμεση συνέπεια να δεχθούμε το γκολ και να βάλουμε τον αντίπαλό μα στο παιχνίδι…

Παρά το γκολ, που δεχθήκαμε, παρουσιάσαμε δείγματα μεγάλης ομάδας, κάναμε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πετύχαμε το 3-1΄. Η νίκη μαςείναι αφιερωμένη στον Γιώργο Μάναλη, αλλά και τον εκλιπόντα οπαδό μας, τον Κατσούλη, ο οποίος μας βλέπει από εκεί ψηλά Είμαι κάτι παραπάνω από ένα χρόνο στο τιμόνι του Εθνικού κι έχω συναισθανθεί τι ακριβως έχει συμβεί».