Connect with us

4ος Όμιλος

Ομιλία Γεωργούλη σε παίκτες

Published

on

Με προπόνηση που έλαβε χώρα νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Εθνικού Πειραιά για τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστική. Οι κυανόλευκοι που εδώ και τέσσερα ματς… αγνοούν τη λέξη ήττα θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα που θα διατηρήσουν το σύλλογο ψηλά στην κατάταξη. Ο προπονητής του Εθνικού, Θύμιος Γεωργούλης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές στη σημερινή προπόνηση τους υπογράμμισε τα στοιχεία που δεν του άρεσαν στο ματς με τον Ιωνικό ενώ για τη συνέχεια και το ματς του Σαββάτου είπε: Όπως και τα υπόλοιπα ματς έτσι και σε αυτό με τον Ηλυσιακό γνωρίζετε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλω να επιστήσω στην προσοχή στο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος διαθέτει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Θέλω να έχετε το μυαλό σας και στα 90′ μέσα στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι. Όπως είχα πει στις δηλώσεις μου μετά το ματς με τον Ιωνικό έχω σε όλους σας στον καθένα ξεχωριστά εμπιστοσύνη. Έχουμε βάλει στόχο να κοιτάξουμε ψηλά και θέλω να το συνεχίσουμε αυτό με σοβαρότητα, καθαρά μυαλό και δύναμη. Θέλω μέσα στο παιχνίδι να δώσετε το καλύτερο σας εαυτό, να παίξετε δυνατά να έχετε καθαρό μυαλό και με την βοήθεια του κόσμου μας θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη’

Εκτός Μαντζώρος-Στασινός
Για το ματς του Σαββάτου δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μαντζώρος, Στασινός, σε αντίθεση με τον Αργυρίου που εξέτισε την ποινή του, αλλά και τον Μάναλη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Όσον αφορά στην κατάσταση του Γερόλυμου, ο νεαρός μπακ ανεβάζει στροφές και μέσα στις επόμενες ημέρες θα τεθεί στη διάθεση του Γεωργούλη.