Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργούλης: «Οπλο μας η συγκέντρωση»

Published

on

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος από την επιστροφή στις νίκες του Εθνικού, αυτή τη φορά απέναντι στον ισχυρό Ηλυσιακό, είχε ο Θύμιος Γεωργούλης.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, λίγη ώρα μετά την επικράτηση σε βάρος της ομάδας του Ζωγράφου με 1-0., με την οποία οι Πειραιώτες διατηρήθηκαν αήττητοι για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι με απολογισμό πέντε νικών και μιας ισοπαλίας εστίασε στην δύναμη ψυχής που κατέθεσαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σ’ ένα από τα καλύτερα σύνολα του ομίλου

Αρχικά όταν ρωτήθηκε σε ποιους τομείς οφείλεται η διαρκής αγωνιστική βελτίωση του Εθνικού, τόνισε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Σε κάθε παιχνίδι κάνουμε κατάθεση ψυχής και αυτό συνέβη και σήμερα κόντρα στον Ηλυσιακό, που διαθέτει μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαμε, διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι μας. Δείξαμε πάθος για την νίκη. Ήταν πολύ σημαντική η επιτυχία μας Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα τέρματα με τους Σουλελέ, Σούφλα και Βλάχο» ήταν η αρχική τοποθέτηση του έμπειρου προπονητή του Εθνικού, για να προσθέσει:

«Το γκολ, το πετύχαμε σε μία καθοριστική χρονική στιγμή του αγώνα. Μας όπλισε με αυτοπεποίθηση. Επίσης, δείξαμε πολλή συγκέντρωση και δεν επιτρέψαμε αν δεχθούμε φάσεις παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας διαθέτει αρκετούς αξιόλογους επιθετικούς, όπως τους Πουλάκο, Θανόπουλο, Ιωάννου».

Στη συνέχεια ο Θύμιος Γεωργούλης επιχείρησε να ρίξει τους τόνους και να στρέψει την προσοχή του στην κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα, αρχής γενομένης από το επερχόμενο ματς της προσεχούς Τετάρτης κόντρα στους Τράχωνες»: «Δεν έχουμε χρόνο να ησυχάσουμε και να πανηγυρίζουμε. Ξεχνάμε τις γιορτές και τα καρναβάλια. Το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί είναι σε αρκετά κοντινό χρονικό διάστημα. Στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς της Τετάρτης με τους Τράχωνες, όπου θα πρέπει να παρουσιαστούμε αρκετά σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply