Connect with us

4ος Όμιλος

Δηλώσεις Μαρτσάκη-Φαζου για τον αγώνα με τον Ιαλυσο

Published

on

«Το αποτέλεσμα αυτό μας πεισμώνει. Τον Μάιο θα είμαστε εμείς πρωταθλητές» ανέφερε ο Στέφανος Μαρτσάκης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιαλυσό στο Γεντί Κουλέ (0-0). Ο ΟΦΗ είχε χαμένο πέναλτι δοκάρι και ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βάλει το γκολ που θα του χαρίσει τους τρείς βαθμούς. Ο ακραίος επιθετικός του ΟΦΗ ανέφερε πως «δημιουργήσαμε ευκαιρίες με κάθε τρόπο. Χάσαμε πέναλτι, είχαμε δοκάρι, πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα είναι άδικο και δεν μας απογοητεύει. Αντίθετα μας πεισμώνει. Ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω και προσππαθησε να μας εκνευρίσει με τις καθυστερήσεις. Τον Μάιο θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές» ανέφερε ο Μαρτσάκης.

Μανόλης Φαζός: «Δυστυχώςδεν μας ήθελε η μπάλα»

«Δεν μας ήθελε η μπάλα» ανέφερε ο Μανόλης Φαζός μετά το 0-0 του ΟΦΗ με τον Ιαλυσό. Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ ανέφερε πως «δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, χάσαμε πέναλτι και κάναμε πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Δυστυχώς η μπάλα δεν μας ήθελε».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, υπογράμμισε ότι «οι πέντε βαθμοί δεν είναι πολλοί. Μπορούμε να φτάσουμε την πρώτη θέση. Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα τα καταφέρουμε» ανέφερε ο Μανόλης Φαζός