Connect with us

4ος Όμιλος

Φωστήρας-Αστέρας Βάρης 1-0

Published

on

Την 16η νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Φωστήρας αφού επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Βάρης για την 22η αγωνιστική κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Φονέας κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο και να αυξήσει τη διαφορά του από την 2η θέση στους οκτώ βαθμούς έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον ΟΦΗ και την Τριλγία. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου έδειξε περισσότερη θέληση για την νίκη την οποία και κατέκτησε βγάζοντας αρκετό πάθος. Από την άλλη, ο Αστέρας Βάρης παρέμενε σε δύσκολη θέση αφού βρίσκεται στην 10η θέση με 29 βαθμούς, ωστόσο η ήττα της Κηφισιάς στη Νεάπολη διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες των κυανόλευκων για την παραμονή.

Στο α’ μερος οι φάσεις που σημειώθηκαν ήταν ελάχιστες με την Βάρη να απειλεί στο 7′, όμως ο Γιώρας έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Χατζησάββα. Στο 9′ ο Φωστήρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα όταν ο Δωροβίνης ανενόχλητος από το ύψος της περιοχής είδε το σουτ που επιχείρησε να απομακρύνεται από τον Ιωσήπου. Στο 29′ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Γεωργιάδης σούταρε όμως ο Γιώρας χωρίς πρόβλημα μπλόκαρε.

Στην επανάληψη, ο Φωστήρας μπήκε δυνατά με τον Λάσκαρη στο 47′ να κάνει τη λόμπα, όμως ο Ιωσήπου έδιωξε δύσκολα κόρνερ. Στο 49′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε πέσιμο του Ντάγκρα όμως ο Πόγκας (ΣΔ Εύβοιας) έδειξε παίζεται. Στο 54′ το φάουλ του Δωροβίνη πέρασε άουτ, με τον ‘Φονέα’ στο 56′ να ανοίγει το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Όγκμποε έβγαλε τη σέντρα και ο Στάμος με ένα καταπληκτικό σουτ νίκησε τον Ιωσήπου γράφοντας το 1-0 που έμεινε μέχρι τέλους. Στα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί όμως δεν τα κατάφεραν γνωρίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ήττα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Νικολόπουλος, Ντάλλας, Στάμος (70′ Ντάφλας), Λάσκαρης, Δωροβίνης (90′ Κόπελας), Καιμακαμούδης (79′ Ζαγοριανος), Όγκμποε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας) Ιωσήπου, Τσαφταρίδης, Τσακιράκης (64′ Πασαλίδης), Χόρτσας, Νικολακόπουλος, Αγκόλι, Γεωργιάδης (77′ Κουιρουκίδης), Νυφαδόπουλος (85′ Καναβέτας), Χατζησάββας, Μανιδάκης, Ντάγκρας.