Connect with us

4ος Όμιλος

Ηλυσιακός-Ηρακλειο 2-1

Published

on

Ακόμη μια σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Ηλυσιακός στου Ζωγράφου αφού επικράτησε με 2-1 του Ηρακλείου και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή. Το τρίποντο αυτό έφερε στην 8η θέση με 36 βαθμούς, 7 δηλαδή παραπάνω από τον Αστέρα Βάρης που βρίσκεται στην 10η θέση που στέλνει την ομάδα που θα τερματίσει στην εν λόγω θέση στο τοπικό πρωτάθλημα. Το ματς είχε αρκετή ένταση, με δεδομένο ότι ανάμεσα στις δυο ομάδες εκκρεμεί η ένσταση που έχει καταθέσει ο νεοφώτιστος σύλλογος, ωστόσο, η κατάσταση δεν ξέφυγε σε καμία στιγμή.

Πάντως, από την πλευρά του Ηρακλείου η ήττα αυτή χαρακτηρίζεται καταδικαστική αφού οι 17 βαθμοί δεν επιτρέπουν στους νερατζούρι να έχουν και αρκετές ελπίδες.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή η οποία καρποφόρησε στο 22′. Ο Φούντας με αριστερό σουτ νίκησε τον Μαρκυωνίτη γράφοντας το 1-0. Η απάντηση του Ηρακλείου δεν άργησε να έρθει αφού στο 29′ ο μόνιμος σκόρερ των νεοφώτιστων Καλιαμπάκας με κεφαλιά μετά από φάουλ έκανε το 1-1.

Λίγο πριν το τέλος του α’ μερους οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Ιωάννου όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ηλυσιακού μπήκαν νωθρά και το Ηράκλειο με σωστή άμυνα κρατούσε τους κιτρινόμαυρους μακριά από την εστία του.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Ηλυσιακός ανέβασε την απόδοση του. Στο 75′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αντιπάλου εντός περιοχής όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται, με τον Κατσούλη στο 82′ να διώχνει πάνω στη γραμμή τη μπάλα. Στο 82′ οι κιτρινόμαυροι έλυσαν το γόρδιο δεσμό, όταν ο Τζώρτζης έκανε τη σέντρα η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Μακρυωνίτη για να γίνει το τελικό 2-1.Να σημειωθεί ότι ο Ηλυσιακός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χατζηγιανακού στο 92′ με δεύτερη κίτρινη.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα) Κουρεπίνης, Μέξης, Χατζηγιαννακός, Συριόπουλος, Μπίρης, Παπαδημητρίου, Φλέγγας (62′ Σαμπανάι (67′ λ.τρ. Κατσιγιάννης), Τζώρτζης, Ιωάννου, Θανόπουλος,Φούντας (69′ Σύσκος)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μάρκος Μαυρομάτης) Μακρυωνίτης, Νάκου, Τσουκαλάς (36′ λ.τρ. Κατσούλης), Παναγιωτίδης, Μεταλλινός, Μέρτκολα, Μάμαλος, Ψαρρής, Καλιαμπάκας, Μιχελής (78′ Καφετζής), Σακελλαρίου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply