Connect with us

4ος Όμιλος

Το 3ο ημίχρονο στην Επισκοπή

Published

on

Δηλώσεις έκαναν μετά το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές, ο κ. Σκύβαλος για τον ΟΦΙ, ο κ. Κωτσοβός για την Επισκοπή.

Νίκος Κωτσοβός: «Συνεχίζουμε να δείχνουμε σημάδια ομάδας»

«Ήταν ένα ανοικτό ματς και για τις δύο ομάδες. Δεν είχε τις δύσκολες φάσεις αλλά θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο η διαφορά της κατηγορίας και της ποιότητας των δύο ομάδων η οποια φάνηκε στο γήπεδο. Πρέπει να πω ωστόσο ότι βρεθήκαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ καλό και διαβασμένο. Δεν είχαμε γενικά προβλήματα.

Είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε και προχωράμε στο θεσμό ενώ δεν δεχθήκαμε γκολ για μία ακόμη φορά. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι συνεχίσουμε και δείχνουμε σημάδια ομάδας παρ’ ότι κάναμε ένα ροτέισον για τα επόμενα ματς.

Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και εδώ πρέπει να δείξουμε το σθένος ως ομάδα για να κρατηθούμε στην κατηγορία».

Σε σχετική ερώτηση για το αν μπορεί να κρατήσει η Επισκοπή την αντοχή της, τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα, απάντησε:

«Μπορούμε να κρατήσουμε και τα δύο καρπούζια. Πρώτος στόχος ημερομηνιακά, είναι να είμαστε πρώτοι στην Κρήτη. Ο άλλος είναι το πρωτάθλημα. Άλλο όμως το πρωτάθλημα  κι άλλο το κύπελλο. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και θα δούμε ελπίζω να δικαιωθούμε».

Σχετικά με το ματς του Ερμή που έρχεται… «Είναι δύσκολα ματς και ο Ερμής σκοράρει συνέχεια. Τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα και θα πρέπει να ξαναπώ ότι δεν έχουμε άγχος. Ίσως ούτε τα Ζωνιανά δεν έχουν άγχος. Θα γίνει ένα ανοικτό ματς και ο πιο συγκεντρωμένος θα είναι και ο νικητής».

Μανώλης Σκύφαβαλος: «Όταν δεν σκοράρεις…»

«Ήταν ένα ματς όπου δεν είχαμε άγχος. Σαν ομάδα θεωρώ ότι σταθήκαμε πολύ καλά και στο α’ αλλά και στο β’ ημίχρονο. Δυστυχώς, δεχθήκαμε γκολ από μία στημένη φάση. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κι έτσι, το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Όταν δεν καταφέρνεις να σκοράρεις, δεν μπορείς να ζητάς πολλά.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας που στάθηκαν επάξια στον αγωνιστικό χώρο και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της Επισκοπής και στην προσπάθεια που κάνει στη Γ’ Εθνική».

Γ. Γκουτζελάς: «Αν δε το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ»

Από τους παίκτες μίλησε ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης, Γιάννης Γκουτζελάς:

«Ήταν ακόμη μία νίκη. Ήταν ένα καλό παιγνίδι και όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό. Εμείς προηγηθήκαμε και μπορέσαμε να κρατήσουμε το 1-0. Από ‘κει και πέρα, κρατήσαμε πίσω.

Τώρα μπροστά μας βλέπουμε μόνο τον Ερμή που είναι ένα δύσκολο ματς αλλά θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλή ομάδα».

Ερωτηθείς ο πορτιέρο της ομάδας μας για την απόδοσή του, είπε: «Δεν είμαι μόνο εγώ, όλα τα παιδιά είχαν καλή μέρα και πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την πρόκριση.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη (έγινε σχετική ερώτηση) και στο κατά πόσο το πιστεύει ο ίδιος και οι συμπαίκτες ότι αυτή η χρονιά μπορεί να σωθεί, τόνισε: «Πιστεύω ότι παιγνίδι με παιγνίδι τον δικαιώνουμε, έχουμε αποτελέσματα, νίκες και όλα τα παιδιά πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Αν δε το πιστεύουμε δεν θα ήμασταν ούτε εμείς ούτε κανένας άλλος έπειτα από λίγο διάστημα εδώ».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply