Connect with us

4ος Όμιλος

Κωτσοβός: Δεν μπορώ να καταλάβω τη στάση ορισμένων παικτών

Published

on

Στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της Επισκοπής, Νίκος Κωτσοβός, αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών έμεινε ικανοποιημένος από το θετικό αποτέλεσμα αλλά συνεχίζει να ζητάει πράγματα από τους παίκτες του για να μπορέσουν να φτάσουν στο στόχο. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του: «Πριν αναφερθώ για το ματς θέλω να πω ότι η φιλοξενία των Κρητικών είναι παραπάνω από αυτό που έχουμε ακούσει και φανταζόμαστε. Η φιλοξενία των Ζωνιανών ήταν αντάξια της ομάδας και θέλω να τους ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας.

Όσο για το ματς ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι, ήρθαμε για το «διπλό» αλλά πρέπει να πω ότι ο Ερμής είχε τεράστια ποιότητα και είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα. Δεν μας άφησε στο α’ ημίχρονο να κάνουμε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Θα πω επίσης κάτι και δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι ο Μανώλης (σ.σ. Παπαματθαιάκης) δίπλα μου, ο Ερμής είναι μια από τις καλύτερες που έχω αντιμετωπίσει σαν προπονητής.
Εμείς δυστυχώς συνεχίζουμε να παίζουμε με λιγότερους παίκτες τα τελευταία τρία ματς. Δυστυχώς δεν μπορώ να κατανοήσω τη στάση τους.

Στο β’ ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι από τον αντίπαλο και γι’ αυτό και ισοφαρίσαμε. Στο τέλος, βρεθήκαμε να παίζουμε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπάτζεφ και έπρεπε να κρατήσουμε πίσω και γι’ αυτό που οπισθοχωρήσαμε.
Θέλω τέλος να στείλω ένα μήνυμα στους παίκτες μου. Όσο ζούμε ελπίζουμε. Θα πρέπει λοιπόν να συγκεντρωθούν, να προσγειωθούν και στο τέλος θα τα καταφέρουμε”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply