Connect with us

4ος Όμιλος

Φωστήρας-Ηράκλειο 2-0

Published

on

Άνετη νίκη με 2-0 πανηγύρισε ο Φωστήρας απέναντι στο Ηράκλειο για την 24η αγωνιστική παραμένοντας στην κορυφή του 4ου ομίλου για ακόμη μια αγωνιστική. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου κατάφερε σε ένα τραγικό γήπεδο να παρουσιάσει καλό πρόσωπο και να πάρει ακόμη ένα τρίποντο που τον διατηρεί στην κορυφή με απόσταση τρεις βαθμούς από τον 2ο ΟΦΗ. Από την άλλη το Ηράκλειο μετά τη νίκη του ΠΑΟ Κρουσώνα υποχώρησε στην 14η θέση, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλε καρέ. Μετά από κόρνερ του Δωροβίνη στο 6′, ο Όγκμποε πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να απαντήσουν αμέσως όμως το σουτ του Καλιαμπάκα από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο στο 7′. Στο 11′ ο Δωροβίνης εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Στο 17′ ο Φωστήρας έχασε σημαντική ευκαιρία, με τον Παραρά να πιάνει την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Δωροβίνη και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 21′ το Ηράκλειο θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει όμως ο Γιώρας είπε ‘όχι’ στην κεφαλιά του Καλιαμπάκα μετά το φάουλ του Παπαδόπουλου Στο 25′ ο Ταχματζίδης βρήκε τον Όγκμποε ο οποιος δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση. Στο 37′ ο Μαγγίνας είδε την κεφαλιά που έπιασε να φεύγει άουτ χάνοντας σημαντική ευκαιρία. Στο 35′ η πίεση του Φωστήρα απέφερε καρπούς. Ο Κόπελας σέντραρε ο Ζαγοριανός έκανε το κοντρόλ εντός περιοχής και ο Δωροβίνης με ωραίο σουτ νίκησε τον Μακρυωνίτη κάνοντας το 2-0. Στο 46′ ο Ζαγοριανός έκανε το σουτ μετά τη σέντρα του Δωροβίνη με τη μπάλα να φεύγει άουτ, με το Ηράκλειο να φωνάζει για πέναλτι στο 49′ σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Μιχελής από τον Παραρά και το διαιτητή Κουντουριώτη να δείχνει παίζεται.

Στο 74′ ο Όγκμποε σούταρε με τον Μακρυνίωτη να διώχνει κόρνερ, με τον Ντάφλα στο 84′ να φεύγει μόνος του απέναντι στον Μακρυωνίτη μετά την πάσα του Όγκπμοε όμως το σουτ που έπιασε έφυγε άουτ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Χαλκιάς, Κοπελας, Παραρας, Μαγγινας, Βελετης, Λασκαρης (90′ Κουτσούμπας), Δωροβινης (62′ Ντάφλας), Ταχματζιδης, Ογκμποε, Ζαγοριανος (83′ Γεροκωνσταντής).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μαρκος Μαυρομάτης): Μακρυωνιτης, Μερτκολα (46′ Καφετζης), Τσουκαλάς, Παναγιωτιδης, Παπαδοπουλος, Ψαρρης, Μαμαλος (75′ Κατσούλης), Μεταλλινος, Καλιαμπάκας, Μιχελης, Σακελλαρίου.