Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργούλης: Δείξαμε χαρακτήρα

Published

on

Η νίκη επί του Ηρακλείου ήταν απόλυτα σημαντική για πολλούς και διάφορους λόγους για την ομάδα του Εθνικού. Και αυτό γιατί μετά από όλα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Φωστήρα και το άτυχο ματς με την Βάρη, η νίκη κόντρα στο Ηράκλειο ήταν επιτακτική.

O τεχνικός του συλλόγου, Θύμιος Γεωργούλης μίλησε για αυτό το παιχνίδι αλλά και για τη συνέχεια: «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη που μας ανεβάζει πολύ στο κομμάτι ψυχολογία. Ηταν ένα δύσκολο  παιχνίδι ,μιας και το γήπεδο ήταν ιδιαίτερα μικρό στις διαστάσεις κάτι που εμείς δεν το έχουμε συνηθίσει σε σχέση με το Ηράκλειο, κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι . Ημασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, σκοράραμε και αν ο διαιτητής μας έδινε το καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μάναλη θα είχαμε καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι.Από κει και πέρα, το Ηράκλειο ισορρόπησε το παιχνίδι, ισοφάρισε, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και πήραμε το τρίποντο με το γκολ του Λεωνιδόπουλου».

Οσο για τη συνέχεια, ο έμπειρος κόουτς τόνισε: Επιστρέφουμε στην έδρα μας και παίζουμε ένα σημαντικό ματς με την Κηφισιά. Στόχος μας δεν είναι τίποτα άλλο απο τη νίκη. Θα έχουμε βέβαια τις απουσίες , λόγω καρτών των Μαρτίνου και του Στασινού, αλλά παίζουμε στην έδρα μας ,έχουμε δείξει τη δυναμική μας και πάμε για τη νίκη γιατί όπως έχουμε πει θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply