Connect with us

4ος Όμιλος

Φωστήρας-ΑΟ Γλυφάδας 3-0

Published

on

Παρότι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές λόγω των αρκετών τιμωριών, ο Φωστήρας βρήκε το τρόπο να πάρει εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στον υποβιβασμένο ΑΟ Γλυφάδας και να διατηρηθεί στο +1 από τον ΟΦΗ. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου εάν εξαιρεθούν τα πρώτα λεπτά, ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στη νίκη χάρις σε δυο γκολ του Κώστα Σκάρου (27′,29′) και ένα του Καιμακαμούδη στο 64′. Πάντως, στα θετικά της συνάντησης έρχεται να προστεθεί η χρησιμοποίηση από πλευράς ‘Φονέα’ του 17χρονου (!) επιτελικού μέσου, Βασίλη Κουτσούμπα, ο οποίος έδειξε ότι έχει τις προδιαγραφές για να βοηθήσει την ομάδα στο άμεσο μέλλον. Χρόνο συμμετοχής πήρε επίσης και ο νεαρός Γεροκωνσταντής.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Βεζυρης, Χαλκιάς, Κόπελας, Παραράς, Μαγγίνας, Ντάλλας, Σκάρος (60′ Βελέτης), Ντάφλας, Μανάλης (68′ Κουτσούμπας), Ζαγοριανός (65′ Γεροκωνσταντής), Καιμακαμούδης.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μανταλόβας) Μωραϊτης, Ταμπάκης (72′ Κατσίβελας), Παϊκόπουλος, Βαρδακώστας, Μουσάι, Τσελάνι, Καραγιάννης, Γκούμας (62′ Νίκου), Λαμπρογεώργος, Γεωργακόπουλος, Τζουμάκας (46′ Μήτρου).