Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργουλης: Ελέγξαμε το ρυθμό

Published

on

Καθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την νίκη απέναντι στην Κηφισιά με 2-0, αλλά και από την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του, είχε ο προπονητής του Εθνικού Θύμιος Γεωργούλης.

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πετύχαμε απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο, όπως είναι η Κηφισιά, αφού μας επέτρεψε να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία και να ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ και να ελέγξουμε το ρυθμό της αναμέτρησης στην συνέχεια. Σε αυτό το σημείο, αν και εν το συνηθίζω, όμως θα ήθελα να αναφερθώ ιδιαιτέρως σε δύο πολύ σημαντικούς παίκτες μας, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αναφέρομαι τόσο στον Μάριο Αργυρίου, όσο και στον Αλεξανδρόπουλο. Ο Αργυρίου ταλαιπωρήθηκε από συνεχόμενους τραυματισμούς από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου, όσο κανείς άλλος παίκτης μας, όμως πέρασε αλλαγή και με την ποιότητά του, βοήθησε αρκετά στο να πετύχουμε την νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 μ’ ένα εξαιρετικό γκολ, το οποίο ήταν ένα δείγμα της ποιότητάς του.

Όσο για τον Αλεξανδρόπουλο, πρόκειται για ένα παιδί, το οποίο το αποκτήσαμε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο και έχει καταφέρει με την δουλειά του και την όρεξη που επιδεικνύει, να αποδειχθεί σε ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα. Σήμερα και λόγω των αναγκαστικών αλλαγών των Γερόλυμου και Παυλάκη, χρειάστηκε να παίξει σε τρεις διαφορετικές θέσει και κατά γενική ομολογία τα πήγε περίφημα». δήλωσε ο τεχνικός του Εθνικού, για να προσθέσει: «Κοιτάμε πλέον το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει στη Γλυφάδα. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply