Connect with us

4ος Όμιλος

Χατζηαλέξης: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του β’ γύρου ο ΟΦΗ

Published

on

Την Κυριακή το γήπεδο της Νεάπολης θα θυμίζει παλιές καλές εποχές αφού η αναμέτρηση του Ιωνικού κόντρα στον ΟΦΗ παραπέμπει σε ντέρμπι επίπεδου Σούπερ Λιγκ. Οι δυο ομάδες κοντράρονται, εαν εξαιρεθεί το ματς του α’ γύρου, μετά από αρκετά χρόνια και ευχή όλων είναι να γίνει ένα ωραίο ματς αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων. Από πλευράς Ιωνικού, ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Πουλάκη, του Κυριακίδη που μετέχει σε σχολή προπονητικής και θα είναι μεγάλη απώλεια για τους μπλε, αλλά και στον τιμωρημένο Γιαννουλάκη. Αντίθετα, ο Μιχάλης Κατσίκιας εξέτισε την ποινή του και θα δώσει κανονικά το παρών. Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο αγώνα, ο κ. Χατζηαλέξης υπογράμμισε:

Καλούμαστε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με παίκτες επιπέδου Σούπερ Λιγκ, αλλά εμείς σαν Ιωνικός κοιτάζουμε την ομάδα μας και τους τρεις βαθμούς που θέλουμε μαθηματικά για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές που παλεύουν όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων, και να το χαρεί ο αρκετός κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο’.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος κόουτς έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας: Θα θέλαμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει γιατί τον θέλουμε να είναι πάντα κοντά μας.