Connect with us

4ος Όμιλος

Τριγλια Ραφηνας-Ερμής Ζωνιανών 2-1

Published

on

Παρά την κούραση από τα συνεχόμενα ματς,η Τριγλία πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον αξιόμαχο Ερμή Ζωνιανών σε ένα αδιάφορο ματς και για τις δυο ομάδες. Οι Ραφηνιώτες που παρέμειναν στην 3η θέση με 55 βαθμούς παρουσίασαν αρκετά καλή εικόνα, ενώ θετικό πρόσωπο είχε και ο Ερμής που δημιούργησε ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα μένοντας στους 44 βαθμούς και τη 6η θέση. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 20′ προηγήθηκαν με κεφαλιά του Βασιλείου μετά από κόρνερ του Μανδύλη. Στο 30′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής απείλησε με τον Καρακούτση να διώχνει, με τον Ερμή να απαντάει στο 43′ με τον Πασιαλή που έπιασε ωραίο σουτ. Στο 47′ ο Ερμής έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-1, όταν ο Ανυφαντάκης βγήκε απέναντι από τον Δήμιζα όμως το πλασέ που έπιασε ήταν χλυαρό με τον νεαρό πορτιέρο να μπολοκάρει. Στο 60′ η Τριγλία ‘κλείδωσε’ τη νίκη της όταν ο Τσάγκαρης με ωραία πάσα βρήκε τον Παπαδόπουλο και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε με σουτ να κάνει το 2-0. Στο 66′ ο Πασιαλής σούταρε με τον Δήμιζα να μπλοκάρει ενώ 3 αργότερα το σουτ του Βασιλείου απέκρουσε ο Καρακούτσης. Στο 70′ ο ι φλοξενούμενοι μείωσαν με σουτ του Σούκια με τον, Ερμή να έχει την ευκαιρία για το 2-2 στο 79′ όμως η κεφαλιά του Σούκια από τη σέντρα του Πλουσή πέρασε άουτ.

Τριγλία: Δήμιζας, Κάρδαρης (34′ Τσάγκαρης), Τερζής, Μανδύλης, Τσέπας, Σκαφίδας, Καραδέμητρος (63′ Σαγανάς), Κόντι (80′ Μειμάρογλου), Κότση, Βασιλείου, Παπαδόπουλος

Ερμής: Καρακούτσης, Κορτσινίδης (71′ Γιακουμάκης), Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Κασαπάκης, Τζάννης, Σκουτέλης, Μπεκατώρος, Στρατήγης (53′ Β. Πλουσής), Σούκιας, Πασιαλής (77′ Βιτώρος)