Connect with us

4ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά-ΠΑΟ Κρουσώνα 2-1

Published

on

Σταθερά στην 4η θέση βρίσκεται ο Εθνικός που επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟ Κρουσώνα και έφτασε τους 55 βαθμούς σε παιχνίδι για την 28η αγωνιστική. Το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη παρουσίασε καλή εικόνα και έφτασε σε ακόμη μια νικη δίνοντας συνέχεια στο καλό πρόσωπο του β’ γύρου. Στο 10′ ο Σούφλας εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κατίδη γράφοντας το 1-0. Στο 18′ το σουτ του Ζανελάρι έφυγε άουτ, ενώ στο 34′ ο Βουτσινάς απέκρουσε το σουτ του Σκούφου. Στο 41′ ο Κατίδης, Σούφλας και Σουλελέ συνδυάστηκαν άψογα, όμως ο τελευταίος δεν σούταρε όπως θα έπρεπε με τον Χρήστου να ανακόπτει τη μπάλα. Στο 47′ ο Σκούφος πραγματοποίησε εξαιρετικό σουτ με τον Βουτσινά να διώχνει κόρνερ, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 56′ με τον Αρμάντο Χελά σε 1-1. Η χαρα των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ αφού στο 67′ ο Εθνικός πήρε και πάλι το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, ο Στρατάκης από δεξιά εκτέλεσε το φάουλ και αφού οι αμυντικοί της Κρητικής ομάδας δεν απομάκρυναν ο Μάναλης με προβολή έκανε το 2-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς,Στασινός,Αλεξανδρόπουλος (65′ Κομνηνός), Μαντζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος, Παυλάκης, Σούφλας, Κατίδης (81′ Μιρτσεα),Αργυρίου (59′ Μανάλης), Σουλελές

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μηνάς Πίτσος) Χρήστου, Ρομπάκης (46′ Κουράκης), Μποχώνης, Χελά, Κανδυλάκης, Χίζι (63′ Ματέο), Τσακάνι, Σκούφος,Ζανελάρη, Μανουσάκης, Κομνηνός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply