Connect with us

4ος Όμιλος

Κηφισιά-Αστέρας Βάρης 0-0

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Αστέρα Βάρης με το… άσφαιρο 0-0 να αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους. Άλλωστε, η διαφορά των τριών βαθμών διατηρήθηκε με αποτέλεσμα το συγκρότημα του Στέλιου Γιαννακόπουλου να έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η Κηφισιά στα δυο ματς που απομένουν με ΑΟ Γλυφάδας (εκτός) και ΠΑΟ Κρουσώνα (εντός) θα κληθεί να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς για να κερδίσει την παραμονή εφόσον βέβαια ο Αστέρας Βάρης κάνει με τη σειρά του το 2Χ2 στα ματς με Τριγλια Ραφηνας και Γλυφάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Κηφισιά μπήκε δυνατά στο πρώτο εικοσάλεπτο έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Χαϊκάλη. Στη συνέχεια, ο Αστέρας Βάρης ισορρόπησε με τη λήξη του α’ μέρους να βρίσκει τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να πιάνονται στα χέρια και με την παρέμβαση της αστυνομίας το περιστατικό να λαμβάνει τέλος.

Στην επανάληψη, η Βάρη μπήκε δυνατά αυξάνοντας την πίεση της στην εστία του Γουμάγια, χωρίς να καταφέρει να βρει διχτυα στις ευκαιρίες των Βασιλείου, Νικολακόπουλου και Ντάγκρα. Στο 73′ ο Αστέρας έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν Ντάγκρας είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο δοκαρι ενώ στο 78′ ακυρώθηκε γκολ της Κηφισιάς ως οφσάιντ με το διαιτητή να θεωρεί ότι στην εκτέλεση φάουλ του Καλαϊτζίδη, ο Χαικάλης είχε επαφή με τη μπάλα/

Διαιτητές: Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου), Κεφαλιάκος-Καρακελές (Πειραιά)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Γκίκας, Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος (62′ Παληαρούτας), Γκεμίσης, Ντούλιας (84′ Χίος), Καλογέρης (75′ Παναγιωτόπουλος), Χαϊκάλης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Τσαφταρίδης, Μανιδάκης, Χόρτσας (87′ Κουιρουκίδης), Βασιλείου, Νικολακόπουλος, Ντάγκρας, Αγκόλλη, Χατζησάββας, Πασαλίδης, Παπασάβας (74′ Γεωργιάδης).