Connect with us

4ος Όμιλος

Ηλυσιακός-Α.Ε. Χαλανδρίου 0-3 (ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Καλησπέρα σας από το γήπεδο ‘Γεώργιος Καμαρας’. Η ιστοσελίδα www.stoplekto.gr θα είναι κοντά σας για τις επόμενες ώρες για να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του τελικού ΕΠΣΑ ανάμεσα στην Α.Ε. Χαλανδρίου και τον Ηλυσιακό.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σφακιανάκης, Νικολαδός-Κουτσογιάννος Ν.

4ος Αντωνίου

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

1′ Σουτ του Σκούμα η μπάλα βρίσκει σε σώμα αμυντικού του Ηλυσιακού και φεύγει άουτ

9′ Πρώτη καλή φάση στον τελικό. Ο Σαμίρ Ζούνα εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

11′ Απαντάει στις φάσεις. Ο Στρίγγας βγήκε στη πλάτη της άμυνας όμως ο Φάνης Κατσιούλης ενέργησε σωστά και αποσόβησε τον κίνδυνο.

12′ Σουτ του Σκούμα εκτός περιοχής η μπάλα άουτ

17′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 0-1. Μετά από φάουλ του Ζούνα ο Α. Κατσιούλης πήγε να πιάσει το ψαλίδι χωρίς να τα καταφέρει. Στη συνέχεια της φάσης ο Καρακάσης βρήκε τη μπάλα και ο Τσίτσαρης με προβολή δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0 για τους ‘πράσινους’.

Σχετικά μέτριο παιχνίδι στο ‘Γ. Καμάρας’ με το Χαλάνδρι να παίζει με περίσσιο πάθος και να προηγείται δίκαια στο σκορ. Αντίθετα, ο Ηλυσιακός δείχνει να μην πατάει καλά αφού κάνει αρκετά λάθη κυρίως στη μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, με τους ‘πράσινους’ να έχουν κλείσει αρκετά καλά τους Θανόπουλο, Στρίγγα και Ιωάννου

26′ Ευκαιρία μεγάλη για το Χαλάνδρι. Ο Τσίτσαρης έκλεψε τη μπάλα από τον Χατζηγιαννακό και αφού μπήκε στην περιοχή έκοψε τη μπάλα στον Α. Κατσιούλη, με τον τελευταίο να σουτάρει και το Σηφάκη να διώχνει κόρνερ.

27′ Ο Θανόπουλος μετά από όμορφη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ με τον Φάνη Κατσιούλη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ

32′ Κίτρινη κάρτα στον Λουκα και φάουλ σε αρκετά καλή θέση για τον Ηλυσιακό (το κέρδισε ο Τζώρτζης)

34′ Σουτ του Σταύρου η μπάλα βρίσκει σε σώμα αμυνόμενου του Χαλανδρίου και καταλήγει στην αγκαλιά του Κατσιούλη

35′ Σκληρό μαρκάρισμα του Ζούνα στον Ιωάννου, με τον διαιτητή, Σφακιανάκη να μην αφήνει ατιμώρητο τον ποδοσφαιριστή του Χαλανδρίου καταλογίζοντας φάουλ και κίτρινη κάρτα.

Εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στον τομέα της δημιουργίας ο Ηλυσιακός και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι έχει δημιουργήσει μονάχα μια καλή στιγμή με ένα σουτ του Θανόπουλου.

41′ Σουτ του Σκούμα ο Σηφάκης μπλοκάρει

44′ Ευκαιρία για το Χαλάνδρι. Ο Τσίτσαρης βρήκε με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι τον Α. Κατσιούλη όμως το σουτ του νεαρού επιθετικού έφυγε ψηλά άουτ.

Στη συγκεκριμένη φάση ο νεαρός επιθετικός του Χαλανδρίου εάν έκανε καλύτερο κοντρόλ θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην άμυνα του Ηλυσιακού.

45′ Ο Μπιζάς τροφοδότησε τον Α. Κατσιούλη ο οποίος άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, όμως ο Σκούμας που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και σούταρε δεν ανησύχησε τον Σηφάκη που μπλόκαρε τη μπάλα.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ξεκινησε το β’ ημίχρονο

49′ 0-2 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ‘Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ’. Σε μια αντεπίθεση που ξεκίνησε από το εκπληκτικό κόψιμο του Τσίτσαρη στον Σταύρου, ο Σκούμας έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Φούντας στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη για να γίνει το 2-0.

52′ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Ο Σκούμας σε αντεπίθεση βρήκε τον Α. Κατσιούλη ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Σηφάκη όμως έκανε κακό κοντρόλ με τον τερματοφύλακα του Ηλυσιακού να τον προλαβαίνει.

56′ Επικίνδυνη σέντρα του Πουλάκου από δεξιά που περνάει ανεκμετάλλευτη.

Εκπληκτικό παιχνίδι πραγματοποιεί το Χαλάνδρι έχοντας απόλυτη ευστοχία στο παιχνίδι της κόντρα-επίθεσης. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι έχουν εκμεταλλευτεί στο απόλυτο τις ευκαιρίες που έχουν δημιουργήσει με αποτέλεσμα να προηγούνται ήδη με δυο τέρματα μπροστά στο σκορ. Αντιθετα, ο Ηλυσιακός με την είσοδο του Πουλάκου και του Σαμπανάι προσπάθησε να γίνει απειλητικός όμως το γεγονός ότι βρίσκονται σε αρκετά κακή ημέρα πολλοί ποδοσφαιριστές των ‘κιτρινόμαυρων’ δεν επιτρέπει στο συγκρότημα του Λουτσιάνο να απειλήσει.

58′ Ο Θανόπουλος με εκπληκτική κάθε πάσα βρίσκει στο Σαμπανάι όμως το τακουνάκι του τελευταίου περνάει μόλις άουτ

66′ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ. Ο Θανόπουλος έκανε τη σέντρα απο δεξια, ο Τζώρτζης έστρωσε στο Σαμπανάι και ο τελευταιος αφού προσποιήθηκε στο ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ

68′ 0-3 ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Οι ‘πράσινοι’ δείχνουν ασταμάτητοι αφού πετυχαίνουν και τρίτο γκολ σε ακόμη μια αντεπίθεση. Ο Πατσιαβούρας αφού πέρασε στην ταχύτητα τον Συριόπουλο, βγήκε απέναντι από τον Σηφάκη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0, βάζοντας φωτιά στο σημείο που βρίσκονταν οι φίλοι του Χαλανδρίου.

77′ Ο Πατσιαβούρας έφυγε και πάλι στη κόντρα όμως έκανε κακή επιλογη, αφού αντί να τροφοδοτήσει τον Σκούμα, αποφάσισε να σουτάρει με τη μπάλα να φεύγει άουτ

78′ Ο Σκούμας μετά από ωραία ενέργεια έκανε το σουτ, με τον Σηφάκει να λέει ‘όχι’ απομακρύνοντας τη μπάλα

83′ Σημαντική ευκαιρία για τον Ηλυσιακό. Ο Πουλάκος βγήκε απέναντι από τον Κατσιούλη όμως το πλασέ που έπιασε έφυγε άουτ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα) Σηφάκης, Μέξης, Χατζηγιαννακός (29′ Φούντας), Συριόπουλος Παπαδημητρίου, Αμανατίδης, Στρίγγας (55′ Σαμπανάι), Τζώρτζης, Ιωάννου (46′ Πουλάκος), Θανόπουλος Δ., Σταύρου.

Α.Ε. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Δήμος Τσιμηλιώτης) Κατσιούλης Θ., Λαζάρου(84′ Καγιώργης), Ζούνα (74′ Λιβαρτζινός), Θανόπουλος Μ., Φελέκης, Λουκάς, Τσίτσαρης, Κατσιούλης Α. (63′ Πατσιαβούρας), Μπιζάς, Σκούμας.