Connect with us

4ος Όμιλος

Με σούπερ Χαρακτίδη, η Θύελλα έκανε το πρώτο βήμα

Published

on

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα μπαράζ ανόδου η Θύελλα Ραφήνας αφού επικράτησε στη Σάμου του Πυθαγόρα με 2-0 και επιστρέφει στο Λεκανοπέδιο έχοντας το μέγιστο της συγκομιδής που επιθυμούσε να αποκτήσει απο αυτό το ματς. Οι ‘πράσινοι’ ήταν ανώτεροι χάνοντας την πρώτη τους ευκαιρία στο 23′, όταν το σουτ του Ντόσκα μετά τη πάσα του Ανδρεαδάκη πέρασε άουτ.

Στο 26′ ο Χαρακτίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντούνης πήρε την κεφαλιά όμως ο Μπακασέτας μπλόκαρε προτού ο Γεραγωτέλλης γίνει απειλητικός. Στο 37′ ο Μπακασέτας απέκρουσε το φάουλ του Χαρακτίδη στην τελευταία φάση του α’ μέρους. Στο 58′ η Θύελλα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ανδρεαδάκης με κάθετη βρήκε το Ζέκιο, όμως ο Ιωννίδης κατάφερε την τελευταία στιγμή να διώξει τη μπάλα.

Το γόρδιο δεσμό για τους ‘Ραφηνιώτες’ έλυσε στο 69′ ο Χαρακτίδης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Ντόσκα γράφοντας το 1-0. Το τέρμα αυτό τόνωσε την ψυχολογία των φιλοξενούμενων οι οποίοι 2′ αργότερα σημείωσαν και δεύτερο γκολ αυτή τη φορά, με τον Μανουσάκη με ωραία κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Χαρακτίδη.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Αρκάδιος Βαζέχα είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους μετά από κόρνερ.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Ηλίας Αναγνώστου): Μπακασέτας, Σαπουνάς, Ευγενικός, Κονταράς (75′ Βελονάκης), Ιωαννίδης, Βαγιανός, Σαράντος, Ευαγγέλου, Κατσικάς, Καρσάς, Τσεβάς

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Κύρκος, Αράπης (55′ Ζέκιο), Φύτρος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλης, Ντούνης, Χαρακτίδης (75′ Ντεντέους), Ντόσκας, Αθανασόπουλος (75′ Στάφα), Βαζέχα, Ανδρεαδάκης.