Connect with us

4ος Όμιλος

Νίκη για ΙΝΚΑ στο Λασίθι

Published

on

Για την 2η αγωνιστική, των μπαράζ ανόδου για την Γ΄Εθνική αναμετρήθηκαν ΟΦΙεράπετρας και ΊΝΚΑ με τους φιλοξενούμενους να πέρνουν την πολύτιμη νίκη και τώρα θα περιμένουν  το επόμενο σημαντικό ματς, με τον ΆΡΗ Ρεθύμνου. Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΙεράπετρας εμφανίστηκε καλύτερος ιδιαίτερα στο δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, πίεσε για να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα όμως δεν τα κατάφερε και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι με τον ΠΟΑ.

Συνθέσεις:

Ο.Φ.Ι. (Σκύβαλος): Μανουσάκης, Φρουζάκης (77′ Φιλιππάκης), Δασκαλάκης, Δερμιτζάκης (90’Ακαμιωτάκης), Τζελέπης, Σταχτιάρης (90′ Μίγγας), Χρηστάκης, Πετάσης, Τοψιδέλης, Ξαγοράρης, Χρυσοφάκης / Μίγγας Ιωαν., Φιλιππάκης, Μπαριτάκης, Ακαμιωτάκης, Κόλεφ, Ταρτάλας, Μίγγας Βασ.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Κατσούλης): Βλαχάκης, Σφακιωτάκης, Γαλανίδης, Κομπογεννητάκης, Σηφάκης, Γιακουμάκης, Ντεντάκης, Ταταράκης, Βεστάκης, Γωνιωτάκης (50′ Σάμπα), Περδικάκης (68′ Δασκαλάκης) / Καλοριζικάκης, Δασκαλάκης, Λέντι, Κελέσης, Τσίτας, Ζντράβκοβιτς, Πετράκης

 

 

Το ματς λεπτό προς λεπτό:

 

5′ ΓΚΟΛ! Ο Γαλανίδης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα φτάνει στον Βεστάκη και η μπάλα στα δίχτυα. 0-1 για τον ΙΝΚΑ.

20′ Λάθος του Σηφάκη, η μπάλα έφτασε στον Ξαγοράρη αυτός από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.

37′ Eυκαιρία για τον ΙΝΚΑ ο Γωνιωτάκης με κοντινό πλασέ δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία

41′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΙΝΚΑ. Μετά από φάουλ του Γαλανίδη, ο Μανουσάκης θα κάνει κακή έξοδο, η μπάλα θα φτάσει στο Βεστάκη και εκείνος από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ!

42′ Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Χρυσοφάκης από αριστερά έκανε το σουτ, με την μπάλα να μην του κάνει το χατήρι και να φεύγει άουτ.

49′ Kαλή ευκαιρία από πλευράς ΟΦΙεράπετρας να μειώσε το σκορ όμως το σουτ, που έκανε ο Σαχτιάρης μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Βλαχάκης.

58′ Σουτ, του Ταταράκη η μπάλα θα περάσει άουτ.

69′ Ευκαιρία για τον ΟΦΙεράπετρας με το Σταχτιάρη να απειλεί με ωραίο σουτ.

81′ Δοκάρι για τον ΟΦΙεράπετρας μετά από όμορφη εκτέλεση του Ξαγοράρη.

85′ Άλλη μία μεγάλη ευκαιρια καταγράφεται από πλευράς ΟΦΙεράπετρας, με τον Δερμιτζάκη να πέρνει την κεφαλιά προς τα πίσω με την μπάλα όμως να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βλαχάκη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply