Connect with us

4ος Όμιλος

Μπάρμπεκιου αποχαιρετιστήριο στην Επισκοπη

Published

on

Η τελευταία συνάντηση ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση αλλά και φίλους της ομάδας, έγινε το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η διοίκηση της ομάδας μας, φρόντισε να δημιουργήσει μια βραδιά εξαιρετικά αφιερωμένη στην ομάδα, στους ποδοσφαιριστές για όλα όσα ευχάριστα ή δυσάρεστα πέρασαν.

Μπορεί από αυτή τη χρονιά, οι περισσότεροι να κρατούν την κατάκτηση του κυπέλλου όμως αυτό που λίγοι γνώριζαν, ήταν το πόσο «ζεστά» και υγιή ήταν τα φετινά αποδυτήρια. Το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές και διοίκηση σε τόσο μεγάλο βαθμό είναι τα σημαντικότερο μετάλλιο που κατέκτησε φέτος η ομάδα μας.

Πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος. Μάλιστα, οι φετινές δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα μας, το μόνο που κατάφεραν ήταν να φέρουν άπαντες πιο κοντά.

Το μπάρμπεκιου που στήθηκε λοιπόν στο εξωτερικό του «μπλε καφέ», πήρε… «φωτιά» ενώ ο πρόεδρος της Επισκοπής, Μιχάλης Νικολιδάκης, έκανε «εις υγείαν» προς όλους. Οι ποδοσφαιριστές αρχικά ήταν μαζεμένοι αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική. Όλοι είχαν να εξιστορήσουν κάτι από μια τόσο μακρόσυρτη χρονιά όπως, ο πρόεδρος κ. Νικολιδάκης, ο Γενικός Αρχηγός κ. Μιχάλης Βελονάκης, ο βοηθός προπονητή κ. Μανωλακάκης ενώ οι φίλοι της ομάδας έβλεπαν και «χαζευαν» το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε.

Κάποια στιγμή, οι παίκτες αναλώθηκαν στο κρητικό σπορ της… κούπας με τον Σπύρο Σπυριδάκη να μπαίνει στο «ματς» και να δηλώνει παράλληλα στους ποδοσφαιριστές του τα εξής… «Είμαι περήφανος που ολοκληρώσαμε αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για τον καθένα από σας. Είστε τα καλύτερα αποδυτήρια που έχω μπει»!

Φυσικά δεν έλειψαν και οι σχετικές καζούρες προς παίκτες όπως στον «σβούρα» Γιώργο Γούλα… Ο Ρεθεμνιώτης προπονητής θέλησε να τον πειράξει λέγοντας του… «Γιώργο είσαι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός στις κούπες αλλά όχι κι απέναντι στους αντιπάλους»… …» Όλοι γέλασαν με την ψυχή τους!
Οι παίκτες ήπιαν και για τον αγαπημένο τους Διονύση τον οποίο δεν λησμόνησαν.

Στο τέλος, όλοι αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν με την ευχή ότι, οι περισσότεροι με κάποιο τρόπο θα συναντηθούν εκ νέου από την ερχόμενη σεζόν κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply