Connect with us

4ος Όμιλος

Π. Παπαδόπουλος: «Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι!»

Published

on

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος δεν θα εργάζεται πια για την Επισκοπή το επόμενο διάστημα.

Ο έμπειρος σκάουτερ αποχωρώντας είχε μονάχα καλά λόγια να αναφέρει για τα όσα πέρασε, έζησε και μοιράστηκε με τους συνεργάτες του.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τον Σεπτέμβριο του 2013, δίχως δισταγμό, ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση της ποδοσφαιρικής  ομάδας του ΑΟ Επισκοπή Ρεθύμνου και εντάχθηκα στο τεχνικό τιμ με τον, τότε επικεφαλής προπονητή, Κώστα Ανυφαντάκη αναλαμβάνοντας το σκάουτινγκ των αντίπαλων ομάδων και ποδοσφαιριστών.
Στις 18 Ιανουαρίου του 2015 ακολουθώντας και υποστηρίζοντας τις επιλογές των συνεργατών μου στο τεχνικό επιτελείο, αποχώρισα από την ομάδα σαν συνεργάτης αλλά παρέμεινα φίλαθλός της. Όταν στις 18 Δεκεμβρίου του 2015 μου ζητήθηκε και πάλι να επιστρέψω και να βοηθήσω, το έκανα δίχως δεύτερη σκέψη.

Η σωτηρία της ομάδας ήταν πρωταρχικός στόχος. Πάνω απ’ όλους και όλα.
Παλέψαμε τίμια αλλά δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε . Να είστε σίγουροι όλοι, ότι η ομάδα θα επιστρέψει σίγουρα εκεί που ήταν!

Αποχωρώντας από την οικογένεια της Επισκοπής, θέλω να απευθύνω από τα βάθη της καρδιάς μου, τα ειλικρινή και ανυπόκριτα «ευχαριστώ» για την επιλογή και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν, την αγάπη που μου παρείχαν και τη στήριξη που μου προσέφεραν από το διοικητικό συμβούλιο της Επισκοπής και ιδιαίτερα από τον Γενικό Αρχηγό κ. Μιχάλη Βελονάκη. Επίσης για την απεριόριστη εκτίμηση και το πνεύμα συνεργασίας όλον αυτόν τον καιρό, σε όλους τους συνεργάτες της ομάδας, προπονητές, βοηθούς γυμναστές, γυμναστές τερματοφυλάκων, τους γιατρούς φυσικοθεραπευτές, φροντιστές κι όλο το προσωπικό της ομάδας, που πέρασαν αυτά τα χρόνια που ήμουν εγώ.

Ξεχωριστά θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μιχάλη Νικολιδάκη που με εμπιστεύτηκε, με στήριξε με έκανε να αισθανθώ μέλος της οικογένειας της οποίας είχε την ευθύνη.
Τίποτε δεν «σκίασε» την καθημερινή μας επαφή σ’ αυτά τα χρόνια. Ως προς τη συνεργασία μας, ήξερα ότι είναι ένας ικανός πρόεδρος που ξεχώρισε και καταξιώθηκε στο δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου, μόνο χάρη στο ήθος και την εργατικότητά του που ήταν ορισμένα από τα γνωρίσματα που τον διακρίνουν.  Γνωρίζω πλέον ότι διαθέτει ποιότητα, χαρακτήρα, ηθικό ανάστημα και «ζεστή συμπεριφορά».  Δηλαδή είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος!

Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι! Σας ευχαριστώ όλους.
Εις το επανειδείν»