Connect with us

4ος Όμιλος

Ζαφειριδης: Σημασία έχει ότι πετύχαμε το στόχο

Published

on

Αλλιώς περίμεναν τη σεζόν και αλλιώς εκτυλίχθηκε στην Κηφισιά, ωστόσο, το γεγονός ότι κατάφερε δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του μαραθωνίου να πετύχει το στόχο της παραμονής, σκόρπισε χαμόγελα ικανοποίησης όσον αφορά την επόμενη ημέρα. Η ανανέωση του ρόστερ και οι μέτριες εμφανίσεις των ‘κυανόλευκων’ έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην πορεία του συλλόγου, παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τον μέσο της ομάδας, Ανέστη Ζαφειρίδη, αφού επιτεύχθηκε ο στόχος, το σωματείο θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να κάνει βήματα προόδου. Ο ίδιος μέσω δηλώσεων του στην ‘ΩΡΑ των σπορ’ αναφερόμενος στη σεζόν που πραγματοποίησε η Κηφισιά τόνισε: Όταν πήγα στην ομάδα, η Κηφισιά ήταν αρκετά πίσω στην κατάταξη και σίγουρα μακριά από το στόχο που είχε τεθεί στην αρχή της σεζόν που είχε να κάνει με την άνοδο. Αυτό αυτό την έφερε σε θέση να μην μπορέσει να διεκδικήσει το στόχο, αλλά να παλέψει για την παραμονή. Το θετικό είναι ότι στο τέλος το καταφέραμε και πλέον θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά’.
Ερωτηθείς που οφείλεται η μέτρια πορεία, ο έμπειρος άσος είπε: Αυτό που έπαιξε καταλυτικό ρόλο έχει να κάνει ότι μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα που σημειώσαμε βρεθήκαμε κοντά με τις ομάδες που πάλευαν για την παραμονή και αυτό μας άγχωσε. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα έχοντας ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και στο δυναμικό της έδειξε ότι άξιζε να παραμείνει στην κατηγορία και ότι η θέση που τερμάτισε ήταν τελείως πλασματική’.
Στη συνέχεια ο Ανέστης Ζαφειρίδης αναφέρθηκε στο επίπεδο του πρωταθλήματος όπου και τόνισε: Το πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε πιο υψηλό επίπεδο. Υπήρχαν αρκετά αξιόλογες και ιστορικές ομάδες και από την στιγμή που είχες να αντιμετωπίσεις τόσο μεγάλα ονόματα όπως ο ΟΦΗ καταλαβαίνεις ότι ο όμιλος ήταν αρκετά δύσκολος’.
Σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, ο άλλοτε άσος των Γιούχτα και Ιωνικού είπε: Η Κηφισιά είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα και ο καθένας θα ήθελε να βρίσκεται σε αυτό το σύλλογο’.