Connect with us

4ος Όμιλος

Σε καλό κλίμα το συμβούλιο στο Πανθηραϊκό με θέμα τις εκλογές

Published

on

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το συμβούλιο στον Πανθηραϊκό με τους κύριους άξονες συζήτησης να κυμαίνονται γύρω από τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου το οποίο θα δοθεί στην δημοσιότητα κατά πάσα πιθανότητα αύριο και θα αναφέρονται τα πρόσωπα που θα βάλουν υποψηφιότητα για τις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή.

Στόχος είναι να βγει μια διοίκηση εξίσου δυνατή όπως εκείνη των προηγούμενων χρόνων που θα έχει όλα τα φόντα ώστε να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή που θα σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πανθηραϊκός αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου στις εθνικές κατηγορίες και δείχνει να… χτίζει σιγά σιγά το όνομα του στο ελληνικό -ποδοσφαιρικό- κοινό. Τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν θα πρέπει να είναι προσεκτικά και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο συμβούλιο του συλλόγου.

Άλλωστε, όπως τονίζουν σκοπός είναι η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία για αρκετά χρόνια και όσο περνούν τα χρόνια να κάνει βήματα προόδου και όχι να αποτελέσει σύλλογος-ασανσέρ.