Connect with us

4ος Όμιλος

Καλέμπουμπας: Μειονέκτημα των Κρητικών ομάδων έναντι των Αθηναϊκών

Published

on

Αποτελεί τον άνθρωπο-σύμβολο για τον ΠΟΑ μετά τον αείμνηστο Στράτο Γεωργιάδη. Ο πρόεδρος του ΠΟΑ, Γιάννης Καλέμπουμπας, έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα είναι δίπλα στην προσφυγική ομάδα και ο ίδιος δείχνει ότι θα παραμείνει πιστός στρατιώτης του συλλόγου για πολλά ακόμη χρόνια. Ο γνωστός παράγοντας σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν που θα βρει την ομάδα στην Γ’ Εθνική λέγοντας:

Σαν πρώτη χρονιά ο στόχος θα είναι να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία ανάλογα με τα οικονομικά μας δεδομένα. Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία γιατί ο ΠΟΑ δεν αξίζει να βρίσκεται στο τοπικό. Κάναμε το μικρότερο βήμα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι ομάδες της Κρήτης έχουν ταξίδια και δεν ξέρω πως πρέπει να το δει η ΕΠΟ και να διαμορφώσει τους ομίλους. Έχουν πλεονέκτημα οι αθηναϊκές ομάδες έναντι εμάς και αυτό είναι πολύ επιβαρυντικό για την Κρήτη. Θα πρέπει οι νησιώτικες ομάδες να έχουν κάποια οικονομική βοήθεια. Θα πρέπει να καταλάβει η ΕΠΟ ότι οι ομάδες μας ξεκινούν με ντισαβαντάζ. Έχω συζητήσει να γίνει ένας Κρητικός όμιλος στην ΕΠΣ Ηρακλείου. Δεν μπορεί να χρειάζεται να κάνουμε 10 με 12 ταξίδια και οι άλλες ομάδες να παίζουν μεταξύ τους και αναφέρομαι στην οικονομική επιβάρυνση’.

Ερωτηθείς εάν ο Βασίλης Κρασανάκης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο ισχυρός άνδρας των ‘πρασίνων τόνισε:

Πρέπει να βρεθούμε σαν συμβούλιο. Την Δευτέρα θα κάνουμε ένα συμβούλιο και η εισήγηση θα είναι θετική όμως δεν θέλω να προκαταβάλλω κανέναν. Θα συζητήσουμε, όμως η εισήγηση θα είναι θετική. Στο πρωτάθλημα ήμασταν αήττητοι και δεν χρειάστηκε να παίξουμε μπαράζ, δεχόμενοι μόνο 3 γκολ στο τοπικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω εάν υπάρχει αντίστοιχο ρεκόρ. Η πορεία που κάναμε δεν την φανταζόμασταν και αυτό από μόνο του αποτελεί σημαντικό στοιχείο και θεωρώ ότι απ’ όλο το συμβούλιο θα παραμείνει δεκτό να παραμείνει ο κ. Κρασανάκης’.