Connect with us

4ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας: Οριστική συμφωνία με Τσιγκούλη

Published

on

Όπως είχαμε γράψει εδώ και καιρό, η ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στη Θύελλα Ραφήνας και τον Πέτρο Τσιγκούλη αποτελούσε κοινό μυστικό και για τις δυο πλευρές. Άλλωστε, από μόνο του το έργο που επιτέλεσε ο έμπειρος προπονητής στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής ήταν άξιο θαυμασμού (δυο κατακτήσεις πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ, μια άνοδος στην Γ’ Εθνική και ένα Κύπελλου ΕΠΣΑΝΑ (για πρώτη φορά στην ιστορία της Θύελλας) γεγονός που δεν χρειάστηκε περαιτέρω συστάσεις για να κάνει τους ανθρώπους των πρασίνων να ανάψουν το πράσινο φως για την παραμονή του στην ομάδα.

Στη συνάντηση που έγινε μάλιστα δεν χρειάστηκε καν οι δυο πλευρές να μπουν σε διαδικασία συζήτησης δίνοντας τα χέρια προκειμένου να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης τη νέα σεζόν. Ο Πέτρος Τσιγκούλης θα παραμείνει για τρίτη συνεχή σεζόν στο τιμόνι των πρωταθλητών ΕΠΣΑΝΑ και ευχή όλων αποτελεί η ομάδα να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη κατηγορία. Αυτή τη φορά άπαντες ελπίζουν ο σύλλογος να πετύχει το σκοπό του αφού η πρώτη σεζόν στην Γ’ Εθνική δεν συνδυάστηκε ιδανικά με δεδομένο ότι η ομάδα υποβιβάστηκε.

Πλέον σειρά παίρνουν τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα όπως είναι ο προγραμματισμός αλλά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με τον Πέτρο Τσιγκούλη να έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με την διοίκηση Λουκάτου όσον αφορά τις επιθυμίες του γύρω από το έμψυχο δυναμικό.

Τέλος την Τετάρτη θα γίνει η τελευταία επαφή ανάμεσα σε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια οι τελευταίοι θα αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.