Connect with us

4ος Όμιλος

Βρέντζος: Ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο και θα επιστρέψει στην Σουπερ Λιγκ

Published

on

Μια νέα προσπάθεια η οποία θα στηριχτεί σε γερές βάσεις επιδιώκουν να καταβάλουν στον Εργοτέλη, υπό την προεδρία του Γιώργου Βρέντζου. Ο γνωστός επιχειρηματίας με δήλωση του στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που θα πραγματοποιήσει η ομάδα του Ηρακλείου θέτοντας υψηλά τον πήχη κάνοντας λόγο για ‘ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο’. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι δεν αναλάβαμε τα χρέη και θα μπορέσουμε να κάνουμε μια επανεκκίνηση παρόμοια με εκείνη που έκαναν οι ΑΕΚ και ΟΦΗ. Νομίζω ότι εάν η ομάδα μείνει δυο με τρία χρόνια σε Γ’ Εθνική και Football League δεν θα είναι η καταστροφή. Τώρα αρχίζει ένας αγώνας με θέμα την εκκαθάριση, ωστοσο, έχουμε ένα πρόβλημα με την οικογένεια Παπουτσάκη που προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Από την πλευρά μας περιμένουμε ένα χαρτί από το υπουργείο ανάπτυξης για να είμαστε… καθαροί και στη συνέχεια θα πάμε δικαστικά. Στόχος για τον Εργοτέλη αποτελεί να επιστρέψει στην Σουπερ Λιγκ σε διάστημα δυο με τριών χρόνων. Θα φτιάξουμε ομάδα επιπέδου Football League όπως έκανε ο ΟΦΗ και η ΑΕΚ προκειμένου να έχουμε όλα τα φόντα να διεκδικήσουμε τον τίτλο στην Γ’ Εθνική. Στοίχημα για εμάς αποτελεί να βγάλουμε από πάνω μας τη… ρετσινιά ότι είμαστε μια ομάδα που δεν πληρώνει, ή οτιδήποτε κακόβουλο έχει ειπωθεί, όπως ότι δεν έχουμε τα εφόδια για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα’.

Ερωτηθείς για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη τεχνική ηγεσία, ο Γιώργος Βρέντζος είπε:

Στόχος είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας να έχει κλείσει το θέμα αλλιώς θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος του μήνα. Από τη στιγμή που ο Σταύρος Λαμπράκης αθέτησε τη συμφωνία με εμάς κοιτάμε άλλες περιπτώσεις. Στόχος είναι να έρθει ένας προπονητής επιπέδου Σούπερ Λιγκ όμως αυτό είναι δύσκολο διότι είναι και η κατηγορία τέτοια που δεν αρέσει σε πολλά πρόσωπα. Ουσία για όλους μας αποτελεί να κερδίσουμε την εκτίμηση’.