Connect with us

4ος Όμιλος

Στασιμότητα  στον Εθνικό

Published

on

Στασιμότητα επικρατεί στον Εθνικό . Όλο αυτό το διάστημα δεν προχωράει τίποτα  αφού όλοι περιμένουν τη στάση που θα κρατήσει ο Αλέξης Αγγελόπουλος που προς το παρών δεν έχει μιλήσει ακόμα.

Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από την γενική Συνέλευση του Εθνικού ΟΦΠΦ , αλλά τα θέματα του προγραμματισμού για τη νέα περίοδο και του μεταγραφικού σχεδιασμού δεν μπορούν να περιμένουν …

*Σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Ερμή Κυβερίου Αργολίδας οι βετεράνοι του Εθνικού νίκησαν με 10-6 τους επίλεκτους του Ναυπλίου. Τρία γκολ σημείωσε ο Λαμπρινός, από δυο οι Μήτσης, Παπαχρόνης και από ένα οι Αθανασίου, Σεμερτζίδης , Βιδάλης .

Τιμήθηκαν οι Άγγελος Κρεμμύδας  Νίκος Φραντζόγλου που έχουν αγωνιστεί και στις δυο ομάδες καθώς επίσης και οι Δημήτρης Σταματάκης και Δημήτρης Μουτάφης .

Έπαιξαν οι Μακρυωνίτης, Μουτάφης Β., Χόρτσας , Ντρέλιας, Μουτάφης Δ., Δημόπουλος Τ., Χρ. Και Δ. Σταματάκης , Βιδάλης, Τερλελής, Μήτσης, Παπαχρόνης, Κομιώτης, Αθανασίου, Ασλάνης, Χαβέλας, Σεμερτζίδης , Κατσικογιάννης Π., Αθανασιάδης, Λαμπρινός, Ελευθεριάδης, Ρασιδάκης, Κολοβός Α.

*Το παρών έδωσαν οι κ . Κωτσιόπουλος, Κουλιζάκης, Τσάλτας και ο Γιάννης Μαντζουράνης .