Connect with us

4ος Όμιλος

Φιλικό ‘διαζύγιο’ με Καλοπήτα

Published

on

Συνέδεσε το όνομα του με λαμπρές επιτυχίες το διάστημα που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Τριγλίας Ραφήνας. Ο Ηλίας Καλοπήτας όχι απλά κατάφερε να πετύχει στη συγκεκριμένα ομάδα, αλλά να μπει με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της σύγχρονης ιστορίας του ‘κιτρινόμαυρου’ συλλόγου. Άλλωστε, η τιμητική 3η θέση στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, τηρουμένων των αναλογιών, αλλά και το γεγονός ότι οι Ραφηνιώτες κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ αποτελούν την καλύτερη απόδειξη όσον αφορά το έργο που επιτέλεσε ο νεαρός προπονητής.

Παρ’ όλα αυτά, η νέα σεζόν δεν θα βρει τον Ηλία Καλοπήτα στην Τριγλία αφού σε συνάντηση που πραγματοποίησε με την διοίκηση οι δυο πλευρές αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας σε εντελώς φιλικό κλίμα.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής ευχαρίστησε τον Καλοπήτα για τη συνεργασία ενώ του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας κατόπιν συνάντησης που είχε με τον προπονητή της ανδρικής ομάδα κ. Ηλία Καλοπήτα, ανακοινώνει την λύση της μεταξύ μας συνεργασίας, κοινή συναινέσει.

Τον ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό και την εργατικότητα που επέδειξε στο διάστημα που ήταν μαζί μας, καθώς και για τις επιτυχίες που είχε ο σύλλογος μας υπό την καθοδήγηση του.

Του ευχόμαστε ειλικρινά καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας