Connect with us

4ος Όμιλος

”Έδεσε” Βέρμπη ο Πανθηραϊκός

Published

on

Το περασμένο Ιανουάριο, η διοίκηση του Πανθηραϊκου αναζητούσε ένα επιθετικό που θα έκανε τη διαφορά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και κατάφερε να τον βρει στο προσωπο του Δημήτρη Βέρμπη. Ο ικανότατος άσος έχοντας ως κύριο χάρισμα την μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε ενώ κατάφερε να δικαιώσει, όπως ήταν φυσικο καο επόμενο, όλους όσους τον πίστεψαν. Άλλωστε δεν είναι και λίγο να σημειώνεις περισσότερα από 20 τέρματα σε κατι λιγότερο από έξι μήνες, γεγονός που φανέρωσε την κλάση του ικανότατου φορ που τα τελευταία χρόνια σαρώνει τους τίτλους σε προσωπικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.

Όπως είναι φυσικό, η παραμονή του Βέρμπη στο σύλλογο των Κυκλάδων θα βρισκόταν στις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης και γι αυτό το λόγο αποφασίστηκε μετά από συμβούλιο που έγινε παραμεινει κάτοικος Σαντορίνης και για τον επόμενο χρόνο. Συγκεκριμένα, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια ανανεώνοντας τη συνεργασία τους για ακόμη μια χρονιά.

Οπως γινεται αντιληπτο με αυτη τη κίνηση οι άνθρωποι της ομαδας δείχνουν την πρόθεση τους να διατηρήσουν ψηλά τον πήχη και τη νεα σεζόν.