Connect with us

4ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Πολίτη ο Άγιος Ιερόθεος

Published

on

Έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο Λεκανοπέδιο έκανε δικό του ο Άγιος Ιερόθεος δίνοντας συνέχεια στην ενίσχυση του.

Το νέο πρόσωπο που θα φοράει τη ‘κιτρινόμαυρη’ φανέλα από εδώ και στο εξής είναι ο Γιώργος Πολίτης. Το νέο απόκτημα των νεοφώτιστων είναι 23 χρονών και αγωνίζεται δεξί άκρο της οπισθοφυλακής. Ο Πολίτης αποτελεί γέννημα θρέμμα του ΑΟ Χαϊδαρίου και αναμένεται να αποτελέσει σημαντική μονάδα για τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. Αναλυτικά, η ανακοινωση

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Πολίτη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 23 χρονών και μπορεί να καλύψει θέση στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΑΟ Χαϊδαρίου όπου αγωνίζεται από νεαρή ηλικία, έχοντας μάλιστα κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα ΕΠΣΑ τη σεζόν 2013-2014.

Η οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου καλωσορίζει τον Γιώργο Πολίτη στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία από εδώ και στο εξής.