Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργούλης: Ποιοτικότερο σε σχέση με πέρυσι το πρωτάθλημα

Published

on

Με πρωινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Εθνικού Πειραιά ενόψει του αγώνα που ακολουθεί στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Ιωνικό στο Μοσχάτο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Θύμιου Γεωργούλη, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον Αρκά τεχνικό να παρατάξει τον καλύτερο δυνατό σχηματισμό.

Ο ίδιος μέσω δήλωσης του αναφέρθηκε στην έναρξη της αγωνιστικής σεζόν αλλά και στην προσπάθεια που έγινε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας λέγοντας:

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έγινε από το σύνολο των ποδοσφαιριστών μου σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Τόσο το διοικητικό συμβούλιο όσο και οι παίκτες αλλά και η τεχνική ηγεσία σαφώς και έχουμε φιλοδοξίες και κίνητρο αλλά και δυνατότητες ώστε να επιδιώξουμε όλοι μαζι μια καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι.

Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα που ξεκινάει την Κυριακή θα είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά απο το αντίστοιχο περσινό.

Ελπίζω και εύχομαι να λείψουν οι τραυματισμοί παικτών και αν είναι δυνατό να μην υπάρξει ούτε ένας γιατί εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές. Παράλληλα εύχομαι να λείψουν τα επεισόδια και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο’.