Connect with us

4ος Όμιλος

Ισοπαλία για ΙΝΚΑ και Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς ανάμεσα στο ΙΝΚΑ και τη Θυελλα Ραφηνας με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0 σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Αμφότεροι οι σύλλογο προέρχονταν από θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Εργοτέλη και Ηλυσιακό όμως δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 16′ με τον Βουρβαχάκη να πασάρει στον Τσικουδάκη ο τελευταίος γύρισε στο Βεστάκη και με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 17′ ο Ζντραγκοβιτς είδε το σουτ που επιχείρησε να πηγαίνει άουτ, ενώ στο 21′ ο Δρακάκης πήρε την μπάλα από τον Ντούνη και σούταρε από πλάγια θέση, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
Στη τελευταία φάση του α’ μέρους ο Βεστάκης γύρισε τη μπάλα όμως ο Ντούνης απομάκρυνε, ενώ στο 45+1’ η Θύελλα είχε καλή στιγμή. Μετά από φάουλ του Χαρακτίδη ο Βαζέχα από κοντά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να τη στείλει προς την εστία.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ο ίδιος με τον Βεστάκη στο 47′ να πιάνει την κεφαλιά μετά το φάουλ του Ντεντάκη και τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 51′ το σουτ του Τσικουδάκη δεν βρήκε στόχο.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε τη Θύελλα στην 6η θέση με 12 βαθμούς ενώ η Χανιώτικη ομάδα έμεινε στην 9η θέση με εννέα βαθμούς.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Ταταράκης, Παληγεώργος, Καρβουνιάρης, Σταθινάκης, Ζντράβκοβιτς (66’ Παπαθανασίου), Βουρβαχάκης (59’ Κυτράκης), Ντεντάκης, Τσικουδάκης (83’ Περδικάκης), Βεστάκης, Δρακάκης.

Θύελλα Ραφήνας (Πέτρος Τσιγκούλης): Πάντος, Γκίκα, Σταφά (81’ Ανδρεαδάκης), Μανουσάκης, Ντούνης, Δημητρίου, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μπουντάκης (60’ Αράπης), Κούνας (73’ Ζέκιο), Βαζέχα.