Connect with us

4ος Όμιλος

Τέλος ο Ντούνης από τη Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Βασίλης Ντούνης καθώς ο ικανότατος άσος έλυσε τη συνεργασία του με τη Θύελλα Ραφήνας. Ο έμπειρος αμυντικός που αποτέλεσε εκ των κορυφαίων και στο δεύτερο πέρασμα που είχε από την ομάδα της Ανατολικής Αττικής συναντήθηκε με τη διοίκηση και ζήτησε να αποχωρήσει από τους ‘πράσινους’ για προσωπικούς λόγους. Με τη σειρά τους οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν στάθηκαν εμπόδιο στην επιθυμία του και πλέον οι δυο πλευρές δεν θα πορευτούν από κοινού τη νέα περίοδο.

Ο Ντούνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός μέσος με την ίδια ευχέρεια διαθέτοντας την εμπειρία που απαιτεί η κατηγορία. Ο Ντούνης έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο με τις φανέλες των Κεραυνού Κερατέας και Κορωπίου κάτι που σημαίνει ότι αρκετές ομάδες θα ενδιαφέρουν για την απόκτηση του.

Με τα χρώματα της Θύελλας ο Ντούνης πανηγύρισε την επιστροφή της ομάδας στη Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ πριν από ένα χρόνο.